Перфектната комбинация от билки за отслабване, дренаж и детоксикация

Платена публикация

Перфектната комбинация от билки за отслабване, дренаж и детоксикация
Снимка: Thinkstock

Ксанадрен е хранителна добавка с подсладител, базирана на Ортосифон и Рунянка, които подпомагат функцията на естественото дрениране на течности от тялото, без да се нарушава естествения му водно-електролитен балaнс. Това е продукт създаден изцяло от натурални естествени съставки и билки, благодарение на които се увеличава отделянето на натрупаните в тялото течности.

Една перфектна комбинация от внимателно селектирани и титрувани екстракти на растения и билки, действащи по най-добрия начин за постигане на троен ефект - дренаж, детоксикация и отслабване.

Задържането на течности в организма е сериозен здравословен и козметичен проблем, който най-често се проявява в подуване на крайниците, лицето и корема. Това е и една от причините за появата повишено артериално налягане, ревматизъм, наднормено тегло, целулит, торбички под очите и други.

Често, при възникването на някои от изброените проблеми, започваме да търсим причината за появата им, без да допускаме, че всъщност тя се крие именно в задръжката на течности в организма. Освобождавайки тялото /дренирайки/ ги, ние имаме възможността да се освободим от куп усложнения, вследствие на задръжката им.

Ксанадрен спомага за естественото освобождаване от излишните килограми и целулита, тъй като най-голямо количество течности се задържа именно в мастните клетки. Той спомага още за прочистването на черния дроб и бъбреците, които са "затлачени" от натрупаните токсини и вредни вещества, като ускорява метаболитните процеси в организма и възвръща тяхната нормална детоксикираща функция.

Ксанадрен е мощен дренатор под течна форма, който бързо освобождава задържаните течности и токсини и допринася за намаляване на обема.

Кои са симптомите, които подсказват, че имаме задържане на течности в организма?

Когато имате чести оплаквания от натежали, отекли крака, подути глезени, чувство за обща оточност и умора,както и наддаване на тегло и поява на целулит, тогава най-вероятно се касае за задържане на течности в организма.

Решението при всички тези оплаквания е помощно средство, което да не вреди, да може да се комбинира с друга терапия, без това да модифицира нейният ефект. Средство, което да може да се добави към хипокалорийна диета и да има добър спомагателен ефект.

Намираме такова решение с Ксанадрен, който представлява хранителна добавка с подсладител, Съдържа титрирани сухи растителни екстракти.

Ксанадрен подпомага функцията на естественото дрениране на течности от тялото, без да се нарушава естествения му воден баланс. Подпомага нормалните физиологични функции на организма, както и поддържането на нормално телесно тегло.

Как са постигнати тези ефекти?
Ксанадрен съдържа няколко билки, които имат изключително благоприятно действие, като спомагат за отделянето на течностите, подпомагат отслабването и прочистването на организма. Това са Бреза, Ортосифон, Глухарче, Горчив портокал, Миши уши /Рунянка/

Глухарче
Глухарчето съдържа тритерпени, каучукови вещества и стероли, фолиева киселина, тиамин, витамин B6, калий, желязо, калций, магнезий, белтъчни вещества, дъбилни и слузести вещества, смоли, фитонутриенти, холин, мазнини, стерини, органични киселини.

Глухарчето съдържа тритерпени, каучукови вещества и стероли, фолиева киселина, тиамин, витамин B6, калий, желязо, калций, магнезий, белтъчни вещества, дъбилни и слузести вещества, смоли, фитонутриенти, холин, мазнини, стерини, органични киселини.

Рунянка
В Рунянката (Миши уши) се съдържат танини, кафена и хлорогенова киселина, кумарии, умбелиферон, флавоноиди-лутеолин-7-глюкозид, захари, смоли, горчиви и слузни вещества и други.

Билката се използва при: камъни в бъбреците, стомашно-чревни разстройства, белодробни възпаления, бронхит, слабо кървене от различно естество (чревно, маточно и други), циреи, кокоша слепота

Бреза
Листата съдържат: провитамин А, витами С, горчиви вещества, гликозиди, дъбилни вещества, захари, етерично масло и други

Листните пъпки съдържат: сапонини смолисти вещества, етерично масло

Действие на брезата: диуретично, пикочогонно, общоукрепващо, пречиства бъбреците от песъчинки и камъни. Съдържа витамини - добър витаминозен източник. Използва се при простудни заболявания и за бързо заздравяване на рани. Има добро действие при язва на стомаха и дванадесетопръстника

Горчив портокал
Или още потенциращият ефект на синефрин.

Той съдържа наподобяващи адреналина субстанции:

N-метилтирамин, метаболит на тирамина, октопамин и синефрин, активни субстанции наподобяващи адреналин. Тези биологично активни вещества действат върху адренергичните-α1-рецептори, в резултат на което предизвикват намаляване на лумена на кръвоносните съдове и ускоряват сърдечната честота.

Флавоноиди: Неохесперидин и нарангин, са флавоноидите в плода, които са отговорни за характерния аромат на горчивия портокал.

Съдържа още големи количества витамин С, киселини и етерични масла, кумарини като бергаптен, който повишава чувствителността на кожата към слънчевите лъчи.

В листата, цветята и кората на портокала се установяват флавоноиди като лимонен, хесперидин, неохесперидин, нарингин и тангаретин. Зелените листа, клонките и неузрелите плодове съдържат много ароматно масло.

Потенциални ефекти от употребата на синефрин
Ускорява метаболизма, подобрява концентрацията, дава енергия, мобилизира мазнините от мастните депа, усилва производството на топлина и намалява апетита

Действие: противовъзпалително, фунгицидно, бактерицидно, спазмолитично, стимулиращо, подобрява храносмилането, лаксативно, антитусивно, газогонно, успокояващо, редукция на теглото, диуретично, спомагайки за освобождаване на излишното количество вода в организма. Цветовете и листата на горчивия портокал притежават и седативно действие

Ортосифон
Притежава диуретични свойства, спомага за освобождаване на пикочна киселина и хлориди, удвоява отделянето на урина, притежава антиспастичен ефект върху органите с гладка мускулатура , повишава секрецията на стомашен сок в жлъчката

Сок от ананас
Богат на бромелаин – каталитичен ензим, който подпомага разграждането на белтъците. Подпомага дренирането на организма

Ефект от приложението на Ксанадрен
Стегната, гладка и хомогенна кожа, намалява целулита, отделяне на токсините чрез стимулиране на диурезата, редукция на тегло (помощно средство към хипокалорийна диета)

Важно е да се знае, че Ксанадрен не се използва вместо антихипертензивна терапия.

Ксанадрен не се използва при пациенти с тежка бъбречна недостатъчност.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти