Пастет, благодаря ти, че те има!

Платена публикация

пастет
Снимка: iStock

Майка съм. На две деца. Под 10 години. Бях от старателните майки. Всичко исках сама да им сготвя. И го правех, заклевам се! Супи, смутита, зеленчуци на пара, кюфтета по чирпански, изпитайте ме за рецептите, всичко си знам.

Но това, което ме отказа от непосилната задача да съм идеалната майка (или идеалния готвач, то май няма разлика), беше нещото, с което сме отраснали и ние, и поколенията преди нас – пастетът!

Даже с главно П искам да го напиша.

ПАСТЕТЪТ, уважаеми колеги-майки, бие всички наши кулинарни напъни. Което всъщност е добра новина, защото има ли пастет, децата ще ядат.

пастет
Снимка: iStock

Знаете как им светват очите, като им кажете „филия с пастет“, нали! Аз подозирам защо го харесват толкова много - меко е, еднокомпонетно е, няма зеленичко като в супите, което на всяка цена трябва да се извади, яде се лесно, дори ако си седнал на колелото си.

Върху една филия с пастет можете да развихрите въображението си и да наредите очички и устенца от всички онези зеленчуци, които иначе не можете да „пробутате“.

Благодарение на Пастета, обаче, всичко минава. Рай!

Филия с пастет е и една от първите закуски, които детенцето може да се научи да „приготвя“ само, стига да му отворите консервата вие.

Изобщо, от Пастета аз лично само добро съм видяла. Естествено, избирам такъв, за който знам какво съдържа (както е впрочем с всички останали храни).

Собствената марка на BILLA е перфектно съотношение между цена и качество, защото използва качествени суровини от реномиран производител, но опакова в собствена консерва.

пастет
Снимка: iStock

Никога не купувам само по една кутия, защото се оказва, че не само децата, но и възрастните обичат филии с пастет и така има достатъчно за всички.

Пастет Апетит BILLA е произведен в България и е без изкуствени оцветители, а неговият добър вкус е потвърден в проведен „сляп тест“, на който 84% от запитаните българи са го предпочели пред този на други водещи марки.

От 31.10.2019 г. до 06.11.2019 г. можете да закупите опаковка от 300 гр на специална цена от 1,09 лв. Повече информация на billa.bg.

Има ли пастет, гладни няма.

Автор: Една признателна майка

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти