Pampers и Kaufland България обединяват сили в помощ на недоносените бебета. Включи се и ти!

Платена публикация

Pampers
Снимка: Pampers

За всеки пакет Pampers Premium Care, закупен във веригата през март, ще бъде направено дарение от 1 лев на Фондация „Нашите недоносени деца".

След мащабното дарение на първите в България специализирани пелени за недоносени бебета, което Pampers направи миналата година, марката на P&G продължава кампанията си в подкрепа на най-крехките същества. Този път Pampers обединява сили с Kaufland България, за да помогнат на преждевременно родените бебета и техните семейства. За всеки пакет Pampers Premium Care, закупен от Kaufland България през март, ще бъде дарен 1лв в полза на Фондация „Нашите недоносени деца“. По този начин всеки може да даде своя принос към грижата за най-малките герои само с един малък жест!

Набраните средства в рамките на общата кампания ще бъдат дарени на Фондация „Нашите недоносени деца“. Неправителствената организация работи в подкрепа на преждевременно родените бебета и техните семейства и има за цел подобряване на грижите за малките герои, както през болничния им престой, така и по време на тяхното детско развитие. От друга страна фондацията се фокусира върху работата с родителите, осигурявайки им медицински достоверна информация и подкрепа. 

„Да бъдеш майка на недоносено бебе е трудно, стряскащо и изисква много воля и сили. В България думата „недоносен“ все още е непонятна за много хора, да бъдеш такъв значи да си различен. Напротив – недоносените бебета са борци, те са едни малки ангелчета, които са много по-силни от нас и имат такава воля за живот, която ние дори не можем да си представим. Те са едно малко, голямо чудо. Благодарим на Kaufland България и Procter&Gamble за подкрепата на нашите чудеса“, сподели Нина Николова, председател на фондация „Нашите недоносени деца". 

Зад инициативата застанаха певицата и бъдеща майка Поли Генова и актрисата Дария Симеонова, която преди няколко месеца роди първата си рожба. „Вдъхновена от хубавото нещо, което ме очаква, усетих, че имам потребност да застана зад каузата за недоносените бебета. Много искам да вдъхна сила и кураж на малките герои и техните родители, които всяка секунда се борят за живота на децата си.“, сподели Поли Генова. За участието си в кампанията Дария Симеонова каза: „Знаете ли, че 10% от бебетата в България са преждевременно родени, а най-малкото спасено недоносено бебе у нас е родено 450гр? Тези малки бойци са по-силни от всички нас! Ако мога някак да изразя подкрепата си към родителите и малките герои, то е като се включа в тази инициатива!“

Интервюирайки хора в центъра на София, двете дами се впуснаха в търсене на отговор на въпроса: „Колко малка е най-малката пелена, която сте виждали?“ А вие?

Pampers са щастливи да подкрепят най-крехките същества в първите месеци от живота им.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти