Отслабването: Мисия възможна

Платена публикация

Отслабването: Мисия възможна
Снимка: netinfo

 Работа, деца, съпруг, роднини, планиране на вечеря, планиране на ваканция, планиране на всичко - един милион задачи върху раменете на жената. Такъв е животът в повечето случаи, когато сте над 40.

По-малко време за правилно хранене, по-малко време за движение (ама, какъв фитнес, моля ви), по-малко време за всичко. И в крайна сметка – вашето тяло страда.

Стресът води до похапване с какво ли не, а всичко се трупа и трупа, и в един момент се питате: „Божичко, откъде се появиха тези дебели бедра?! А, този корем?!“.

А, и метаболизмът се е забавил. Все пак не сте на 20 или на 30. И битката за идеалното тегло изглежда загубена

Защо?

Защото женският организъм е крехка конструкция и с времето изисква все по-внимателна грижа. Изисква се правилно хранене. И не говорим да гладувате по 6 дни и след това да се захранвате с по половин ябълка на ден – това не го и помисляйте, когато сте над 40. Тайната е умереността, в баланса при всичко – движение (само една 20-минутна разходка в парка на ден подобрява тонуса на сърдечно-съдовата система и спомага за повишаване на плътността на костите), хидратация (вода, вода, вода и тук там натурален плодов сок, захарта си е нужна) и правилно хранене (без чипс, вафли и подобни, това е истински ужас – няколко парчета шоколад обаче винаги са добре дошли).

Как да отслабна?

И ако тези условия ви се виждат трудни за постигането на желаното от вас тегло, ви предлагаме помощник, който безмилостно ще стопи мазнините и ще тонизира тялото ви!


Говорим за системата за отслабване S-line 40+.

Toва е специален продукт, който подпомага горенето на мазнини и най-вече спомага за поддържането на нормално тегло. Освен това S-line помага за поддържането на нормална концентрация на глюкоза в кръвта, което намалява пристъпите на глад и тези неконтролируеми искания да посягате към всяка храна, която имате.

S-line 40+ съдържа изцяло натурални съставки - екстракт от горчив портокал, екстракт от зелен чай, екстракт от коприва, екстрат от гуарана, хром и кофеин.

Тази комбинация допринася и подпомага да се събуди заспалия метаболизъм при дамите над 40 и да ви помогне в борбата срещу всеки нежелан килограм. И отново да припомним – прави ви по-жизнени и с контролиран апетит.

Взима се по една таблетка два пъти на ден и горещо препоръчваме да се комбинира със здравословно хранене и спорт.

Не се препоръчва преди или след взимане на S-Line да пиете прекомерни дози кафе, защото продуктът съдържа кофеин.  

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти