Oткрийте своя мечтан дом!

Платена публикация

Oткрийте своя мечтан дом!
Снимка: netinfo

Казват, че със силата на волята всичко било възможно. „Представяй си това, което искаш, и вселената ще ти го даде.“

Какво обаче да правят тези, чиято сила не е в това да си представят? Тези, които искат да открият подходящото жилище, например, но нещо все не се получава в опитите да го визуализират?

В такива моменти им е нужен някой, който умее да си представя нещата по-добре от останалите. Някой, който вижда отвъд старите тапети и знае, че тесните пространства и лошото разпределние са решим проблем, а скосените тавани не са пречка, а възможност за креативен дизайн.

Ние откриваме този някой в лицето на архитекта Димитър Караниколов. „Да си представя“ е част от работата му и той я върши по-добре от всеки друг. Завършва Архитектура, а през 2006 основава собствено студио за архитектурни визуализации с офиси в Лондон и София.

Колкото до визионерското му виждане, то си личи във всеки детайл от проекта му за реконструкция на собствения му дом, който доби известност през 2015:

Сега арх. Караниколов се заема със задачата да помогне на хората с идеи да открият потенциала в бъдещия си дом. Като част от юбилейната кампания на Българо-американска кредитна банка визионерът надниква в бъдещето на един избран апартамент в продажба в столичен софийски квартал, като представя неговите възможности чрез 3D визуализации.

На снимките виждате как изглежда жилището в момента и как си го представя арх. Караниколов.

Проектът се осъществява по случай годишнината на БАКБ, която вече 20 години подкрепя смели идеи с потенциал, защото самата тя вярва в тях. С кампанията банката се опитва да провокира творческата визия в потребителите и да им помогне да откриват потенциала в един имот.

Освен това, БАКБ знае и какво може да ги приближи допълнително до мечтания дом...  процент късмет, процент иноваторски нюх и, разбира се, нисък процент лихва върху ипотечния кредит.

Остава само да си представите жилището-мечта... и после да си представите, че можете да го имате срещу само 5% лихва, като банката поема и таксите за учредяване на ипотеката при рефинансиране.

Накратко, кампанията ни напомня да търсим потенциала и да вярваме в него, когато го открием. Принцип, който е хубаво да прилагаме във всяко начинание.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти