От пекарната на BILLA - прясно изпечен хляб на всеки 30 минути!

Платена публикация

BILLA
Снимка: BILLA

Кой не е чакал на опашка за топъл, хрупкав хляб, кой не го е започвал още в магазина... Всички знаем, че по-вкусно от прясно изпечен хляб просто НЯМА – а когато е и топъл, то просто... просто не е за говорене, а само за ядене.

Хлябът обаче, както повечето други хранителни продукти, търпи промени спрямо изискванията и предпочитанията на клиентите, а те, трябва да признаем, през 21 век са по-взискателни отвсякога. 

Затова и предлагането вече не е като едно време – два вида хляб и това е! Сега асортиментът е пребогат, възможностите – необятни и въобще, това да си купиш хляб понякога е по-сложно за избор от покупката на автомобил! И макар това да звучи като шега, фактът, че търговците на хляб се стараят да предугаждат исканията на клиентите,е неоспорим. 

А BILLA дори отиват по-далече – магазините на веригата не само че предлагат хляб, произведен от изцяло натурални съставки, без ГМО, но и вадят пресен, топъл хляб, изпечен на всеки 30 минути! Само си представете – прекрасно, хрупкаво хлебче нaвсеки половин час... Как да не отскачаш час по час до най-близката BILLA, за да се зареждаш с ухаен хляб!

Освен това, пекарите на BILLA са не какви да е, а истински експерти, сертифицирани от Министерството на образованието и науката и обучени от експерти от Съюза по хранителна промишленост. Впечатляващо, нали? Следващият път като влезете в някоя хлебарница, питайте дали хлебарят е сертифициран от МОН – едва ли ще е така! В BILLA обаче зад всеки хляб стои истински експерт, а за да е пълно удоволствието, всеки месец веригата разработва нова рецепта за хляб, което обогатява асортимента и клиентите са изненадвани приятно едва ли не непрекъснато. Таман свикнете с едни 15 вида хляб и оп – появява се шестнайсти! Няма шанс хлябът да ви омръзне никога.

Разбира се, редно е да се подчертае, че хлябовете от BILLA Пекарна се приготвят само от натурални съставки – просто един истински, вкусен, топъл, пресен и току-що изпечен хляб! 

Такъв, какъвто трябва да бъде – готов да откъснете голямо парче от него още докато сте в магазина. Не се притеснявайте – няма да сте единствените. Всички го правим!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти