От любов към дрехите

Платена публикация

tefal
Снимка: Tefal

Гладенето не е сред любимите занимания за повечето съвременни жени. Обикновено молбата „Скъпа, ще ми изгладиш ли онзи костюм?“ буди досада, отегчение и намусени физиономии. И как не, когато предусещаме, че ще изгубим ценно време в дълга и предрешена борба с непобедимите гънки, непостижимите прави ръбове, специфичните материи, сложните кройки или петната, които много обикновени ютии оставят по дрехите.

Да си признаем, дами -  гладенето е времеемък и монотонен процес, при който резултатите често са незадоволителни и ни изтощават. Именно поради тази причина някои от нас купуват само дрехи, които са лесни за гладене. Предпочитаме да се лишим от неустоими клоширани модели, модерни плисета, ефектни, но трудни за гладене платове в името на допълнителните минути свободно време и спокойствие.  Доскоро дори не сме си помисляли, че е възможно „гладене“ и „удоволствие“ да съществуват заедно в едно изречение, но парогенераторите Tefal заличават напълно тегобите ни, свързани с гладенето в домашни условия, и бързо връщат красотата дори на най-трудните дрехи.

tefal
Снимка: Tefal

Парогенератори с високо налягане Tefal са иновативни уреди за гладене, създадени с мисъл за нас – активните и динамични модерни момичета. С тях дори мъжете ни гладят бързо и качествено - като на шега. Парогенератори Tefal осигуряват до 3 пъти повече пара в сравнение с традиционните ютии поради наличието на бойлер с високо налягане и 3 пъти повече пара, която лесно прониква дълбоко в тъканите и позволява ефективно изглаждане на няколко слоя едновременно. Това не само превръща гладенето в приятно занимание, но и ни остава време да се наконтим или да пием кафе по женски. Голямото пране през уикенда вече не е отегчителен ангажимент. Само с едно натискане на бутона за пара и гладенето става за минути. Време за шопинг? Разбира се, защо не!

Да бъдем практични? И това ни се отдава без усилия. С парогенератори Tefal забравяме честите разходки до химическото чистене, а домът ни е по-поддържан от всякога. Благодарение на мощния паров удар (до 500 г./мин.) те осигуряват идеално изглаждане дори на най-дебелите материи и упорити гънки, каквито са предизвикателните плътни завеси и шалтета. Пестим време, пестим средства, пестим нерви, а крайният резултат е безупречен.

С парогенератори Tefal се грижим и за богатото разнообразие на гардероба си.  С тях гладим безпроблемно различни видове тъкани. Няма нужда дори да се замисляме дали да купим онзи шикозен, но труден за гладене вълнен панталон с висока талия.  Парогенератори Tefal разполагат с 5 електронни настройки – 5 оптимални комбинации от пара и температура, които са адаптирани за гладене на вълна, коприна, памук, лен или синтетика. Тази функция е напълно автоматизирана с гаранция за точно зададените параметри. Защо да се тормозим и ръчно да настройваме температурата и силата на парата, и така да рискуваме да съсипем любимата си ленена рокля или копринена риза?

Можем да си отдъхнем. Уикендът вече не е време за домашни задължения и безкрайно гладене. Остава ни време за толкова неща, които обичаме, но все пренебрегваме. Благодарение на парогенератори Tefal се справяме за минути с големите пранета. Вместимостта на водния резервоар е 1,5 л. Обемът му позволява гладенето на много дрехи без нужда от презареждане, а когато това стане необходимо, бързо загряващите генератори дават възможност  подвижният контейнер да бъде допълван във всеки един момент, докато гладим.

С парогенератори Tefal казваме „не“ на дразнещите зацапвания. Те разполагат с антиваровиков колектор, който улавя частиците котлен камък преди те да оставят неприятни бели следи по вече изгладената дреха. И нещо повече - парогенератори с високо налягане Tefal осигуряват двойна защита против петна – притежават екслузивната технология Protect System, която превръща останалите от предишно гладене капки вода в пара и по този начин предотвратява образуването на петна, а самопочистващата се плоча прави гладенето още по-лесно и гладко.

С парогенератори Tefal ставаме експерти у дома, на снимачната площадка, преди фотосесия или модно ревю - винаги и навсякъде, където дрехите трябва да блеснат в целия си неподражаем силует и форма. Tefal е марката, предпочитана от много модни дизайнери и стилисти, защото обобщава всичко необходимо за перфектния външен вид на облеклото, независимо от неговата материя, и ви служи дълго, благодарение на антиваровиковия колектор, който предпазва бойлера от натрупването на котлен камък. Едно от най-големите предимства на парогенератори Tefal е функцията за вертикална пара, с която с усмивка гладим фини и капризни платове, както и по-специфични кройки като клош и плисе, за които не е подходящо използването на гладачна маса и директен досег с повърхността на плочата. 

tefal
Снимка: Tefal

Неслучайно Антония Йорданова, моден редактор, стилист и дизайнер, от дълги години се доверява на уредите Tefal. „Това е уред, който не е лукс, а необходимост. Гладенето на дрехи, а в конкретика на сложни кройки, в комбинация с много специфични материи си е трудно предизвикателство. Определено в моята работа няма място за компромиси в това отношение. Именно заради опита, който имам, си позволявам да препоръчам парогенератори Тефал. Така щадя работата си, запазвайки всички дрехи в отлично състояние, и не на последно място себе си, спестявайки си време и разочарование. Tefal Pro Express X-pert Care е моят избор при подготовка на фотосесията за актуалната колекция Oblivion есен-зима 17/18 на Knapp.  

Парогенератори Tefal са силен коз в ръцете на модерните жени. Иновативни и лесни за използване, те са създадени с мисъл за реалните ни потребности и правят ежедневието по-приятно и усмихнато. Гладенето наистина може да бъде удоволствие, а дрехите ни да са в перфектна форма, когато Tefal е на наша страна.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти