От какви машини за храна и напитки се нуждаем в офиса ни?

Платена публикация

вендинг машина
Снимка: iStock

Автоматите за кафе, с чието присъствие на различни места сме свикнали отдавна, не са единствените машини, допринасящи за по-благоприятната работна среда. Наред с необходимостта от кафе или друга топла напитка, служителите във всеки офис имат нужда и от нещо за хапване, а също и от безалкохолни напитки и чиста вода.

Днес вендинг индустрията предлага голям избор от иновативни вендинг автомати, от които лесно, бързо и удобно да може да се закупи храна и различна напитка.

Много компании инвестират и в диспенсъри за филтрация, осигуряващи по-природосъобразен и икономичен достъп до чиста и здравословна вода.

Кои машини за храни и напитки са най-популярни за офис?

Най-подходящи за нуждите на служителите в офиса са автоматите за храна и напитки. Обикновено предпочитанията са за комбиниран модел с пакетирани закуски и студени напитки, но има и самостоятелни варианти.

Докато търсите най-удачния автомат, може да се съобразите с големината на офиса и условията в него. Относно асортимента е добре той да отговаря на желанията на персонала и непременно да включва и здравословни алтернативи.

вендинг машина
Снимка: iStock

Едни от най-висококачествените вендинг машини за храни и напитки са на японската марка Sanden Vendo, които се отличават с практичност и функционалност. Благодарение на големия LCD дисплей и LED бутони те са лесни за използване, разполагат с достатъчно капацитет по отношение на продукти и са с висок енергиен клас.

Във всеки един офис на дневен ред непременно стои и въпросът с традиционната чаша кофеинова напитка сутрин или следобед. Подходящият автомат за кафе, позициониран в зоната за релакс или кухнята, предлага бърз и удобен начин всеки да се зареди с енергия с великолепно еспресо, топъл шоколад, капучино и др.

Марката Necta Astro например може да ви предложи вендинг машина, която работи с два типа кафе и меню от 20 вида напитки.

Отлична възможност предоставят модуларните вендинг автомати, комбиниращи в едно сегментите за топли и студени напитки с храни. Машините на италианския бранд Bianchi дори предлагат възможност за показване на мултимедийно съдържание на своя тъчскрийн монитор.

Наличието на автомат, от който работещите да получат качествено кафе, да се хидратират и да подкрепят силите си със закуска, носи редица предимства за компанията и екипа като цяло. В минутите за отдих служителите ще разполагат с всичко на едно място, без да се налага да търсят извън сградата желаните продукти. Почивката им ще бъда по-пълноценна, което ще се отрази и на по-ефективната им работа.

вендинг машина
Снимка: iStock

Машина за филтрирана вода – за здрави и мотивирани служители

С подходяща филтрираща система за питейна вода ще осигурите на служителите неограничено количество чиста и свежа вода. Въпреки че и във вендинг машината може да заредите бутилки с вода, подходящи за някои ситуации, филтриращият уред доставя много по-качествена вода, пречистена с помощта на модерни технологии.

С машина за вода от ново поколение служителите, клиентите и гостите в офиса ще разполагат с достъп до студена, топла и газирана вода с приятен вкус. Може да изберете модел с различни степени на филтрация, като за най-ефективни се смятат работещите с обратна осмоза.

Някои машини са снабдени с UV филтър за допълнителна дезинфекция, а сензорното управление, системата за самопочистване на резервоара и още редица опции правят уредите практични и удобни за употреба.

Избирайки подходящ правостоящ или настолен модел машина за вода, ще внесете и много уют и стил в офисното пространство и то ще придобие модерна визия.

Машините за храни, напитки и вода не се нуждаят от големи усилия за поддръжка. Фирмата, на която ще се доверите за инсталирането им, обикновено поема грижата да следи за работата, профилактиката и ремонта им.

С разширяването на опциите си подобни машини предлагат бързи и практични решения на работещите в офис. Достъпността, рентабилното им използване и предимствата, които осигуряват, правят незаменимо присъствието им на съвременното работно място, гарантирайки здрави и мотивирани служители.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти