Още по-магични и незабравими празници с изненади от Xiaomi

Платена публикация

Xiaomi
Снимка: Xiaomi

Магията на коледните и новогодишните празници се крие в спомените, които създаваме, за да можем всяка следваща година да си ги припомняме, но и да създаваме нови. С коледната игра на Xiaomi празниците тази година ще продължат до 15.01.2024 г. когато брандът ще зарадва 13 късметлии с подаръци, които да ги радват отдавна след като коледните и новогодишните празници са отминали.

Включете се в кампанията Xiaomi Коледа, закупувайки определени продукти от бранда, и имате възможност да създадете още спомени и хубави емоции, които си заслужава да бъдат уловени. А какъв по-добър начин да запазваш вълшебните празнични моменти с любимите си хора освен със снимки и видеа, към които можеш да се връщаш през всеки един ден от годината.

Xiaomi
Снимка: Xiaomi

Разбира се, за невероятни снимки ни е нужна камера, с която не просто да уловим перфектния кадър, но и с която да запечатаме емоцията такава каквато я виждаме – искрена, караща те да се усмихнеш всеки път когато погледнеш снимката. Именно с такава камера разполагат смартфоните от новата серия на Xiaomi 13T.

Двата смартфона Xiaomi 13T и Xiaomi 13T Pro са създадени съвместно с Leica, предоставяйки възможността на потребителя не просто да запечатва спомени, а да създава истински шедьоври. Новите смартфони от Xiaomi разполагат с три камери, подходящи за всеки един коледен момент. Запечатайте еуфорията на празниците с тройната камера на серията Xiaomi 13T. Уловете усмивките при посрещането на гостите или отварянето на подаръците с 50 МР основна или телефото камера. А правилният избор за снимка на цялото семейство или приятелите в новогодишната нощ е 12 МР ултра широк обектив.

Xiaomi
Снимка: Xiaomi

Устройствата включват и двата оригинални Leica фотографски стила – Leica Authentic Look за автентични кадри, създаващи чувството, че се намираш точно там, на коледната трапеза, и Leica Vibrant Look за кадри с още по-наситени цветове, за да не изгубите нито един отблясък на коледната украса. Допълнително, потребителите могат да се възползват и от шестте Leica филтъра, включително най-новите Leica Sepia и Leica Blue.

Xiaomi са помислили и за онези моменти, в които снимката не е достатъчна и искаме да запечатаме не просто един момент от еуфорията, а цялата радост от празниците - с Xiaomi 13T Pro можете да снимате видео с 8К качество, с което да запечатате всички емоции в движение.

Друго подходящо предложение от Xiaomi, с което да уловите магията на празниците, е серията смартфони Redmi Note 12, която включва Redmi Note 12, Redmi Note 12S, Redmi Note 12 Pro, Redmi Note 12 5G, Redmi Note 12 Pro 5G и Redmi Note 12 Pro+ 5G. Серията предизвиква потребителите да „Живеят цветно“ всеки един ден от годината и им позволява да запечатат всеки специален момент. Водещият модел в серията - Redmi Note 12 Pro+ 5G, е известен с мощната си система с тройна камера, която включва основна 200MP камера с OIS, ултраширока камера и макро камера.

Моделът Redmi Note 12 Pro 5G също предлага страхотно фотографско изживяване, предлагайки голям, мощен IMX766 сензор с OIS, ултрашироки и макро камери за впечатляващи снимки дори при ниска осветеност. Серията Redmi Note 12 е известна на българския пазар с отличното си съотношение цена-качество, правейки я подходяща за подарък, с който да поглезите себе си или да зарадвате свой близък.

Разбира се, подаръците и изненадите са неразделна част от празнуването на Коледа. От Xiaomi са помислили не само за перфектните смартфони за запечатване на семейния празник, но са подготвили и изненади за своите клиенти, за да направят коледните и новогодишните празници още по-магични, раздавайки 13 подаръка.

Xiaomi
Снимка: Xiaomi

Играта е активна от 08.12.2023 г. до 15.01.2024 г. и е обвързана със закупуване на някой от смартфоните Xiaomi, Redmi Note или Redmi или един от следните модели таблети на бранда: Redmi Pad, Redmi Pad SE, Xiaomi Pad 6, част от празничните предложения. След покупка е нужно да се регистрирате на сайта на Xiaomi тук, за да участвате в томбола и да спечелите някоя от 13-те награди, сред които са ваучер за екскурзия в чужбина на стойност 2000 лв. от SDI, ваучер за спа уикенд в Гранд хотел Therme в с. Баня на стойност 1000 лв., Xiaomi 13T 8/256GB Black, Xiaomi Pad 6 6/128GB Gold, Xiaomi TV A2 55’, Xiaomi Scooter 4 Ultra EU, Xiaomi Robot Vaccum X10+ EU, Xiaomi Vacuum Cleaner G10 Plus EU, Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro, Xiaomi Mi Electric Scooter 3 (Black), Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro, Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vaccum E и Xiaomi Robot Vacuum S10+.

Пълни условия на играта за участие можете да прочетете >> тук.

Повече за актуалните празнични предложения на Xiaomi можете да научите в магазина на бранда в Paradise Center, ниво 0, както и онлайн на mi-bulgaria.com.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти