Още по-красиви с феноменалните козметични продукти от марката на Гала

Платена публикация

Gala Secrets
Снимка: Gala Secrets

Неслучайно Академията за мода отличава Гала два пъти с приза за най-стилни и успешни българи „БГ модна икона“.  Красива и позитивна, тя е пример за това как една жена може да сияе, независимо от времето. Гала има толкова голям творчески потенциал и опит, че е трудно те да не бъдат вплетени в нещо наистина стойностно и полезно.

Още с появата си, козметичната марка Gala Secrets предизвика истински фурор. Това не изненадва, тъй като телевизионната водеща е безкомпромисна - ефективни съставки от най-добър произход, с най-висока концентрация и най-оптимално съотношение. Козметика, чиято единствена цел е да запази и подчертае красотата на българската жена.

Gala Secrets
Снимка: Gala Secrets

Гала следи за качеството на продуктите си. Те са с натурален състав, в тях не присъстват алкохол, консерванти, парабени, оцветители, силикони и петролни деривати. Продуктите на марката се целят във възстановяване на обема на лицето, подобряване на плътността, дълбока хидратация и красота за кожата.  

Гала споделя, че създаването на марката не е просто бизнес. В основата му лежи вдъхновение, желание и възможност за създаване на революционни продукти. И това е част от тайната на успеха.

Gala Secrets
Снимка: Gala Secrets

Хиляди доволни фенове споделят удоволствието от използването, невероятните резултати и желание за по-голямо разнообразие от продукти. В нетърпеливо очакване сме на новите формули на марката. Следете и вие в официалния сайт на марката ТУК!

Gala Secrets
Снимка: Gala Secrets

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти