Оптимизиране на пространството: Как да изберете компактни бебешки продукти

Платена публикация

бебе
Снимка: iStock

Още с подготовката за предстоящата поява на детето ще забележите колко голям процент от помещенията ще заемат бебешките продукти. А с напредване на времето, вместо да се разширява свободното пространство, то ще продължава да се намалява, коментират от Рая Тойс.

Ако искате да внесете подреденост в дома, трябва да оптимизирате пространството. Най-добрият начин за постигане на това, е като изберете функционални и компактни детски продукти.

Какви са предимствата на мултифункционалните бебешки продукти?

Този избор се характеризира с някои ключови предимства.

Многофункционалност

Компактните модулни мебели и други стоки съчетават в себе си няколко основни функции и приложения, което ви помага да оптимизирате пространството значително, напомнят от Рая Тойс.

Удобство в малки жилища

Те представляват отлично решение за по-малки жилища, където разполагаемото пространство е ограничено. Чрез избор на комбинирани модулни мебели ще си осигурите оптимизиране на пространството и едновременно с това ще се възползвате от всички удобства за отглеждане на малко дете, напомнят от Рая Тойс.

Лесен транспорт

Компактните многофункционални бебешки продукти се характеризират и с практични размери. Повечето от тях, като детски колички, столчета, кошари за игра и за сън, са сгъваеми и осигуряват възможност за лесен транспорт. Освен това, те се изработват от леки материали, което прави теглото им поносимо.

Спестявате средства

Доверявайки се на мултифункционално обзавеждане, принадлежности и аксесоари, вие ще спестите финанасови средства от закупуване на отделни варианти за всички нужди, напомнят от Рая Тойс.

Съвети от Рая Тойс при избор на модулни мебели и други детски стоки

В днешно време изборът на мебели и продукти за бебета и по-големи деца е много голям, което значително затруднява родителите. Ако погледнете готовите списъци с необходими принадлежности, ще забележите от колко много неща се нуждаете. Но разполагате ли с достатъчно място за съхранение? От онлайн магазин Raya Toys дават някои съвети при избор на детски стоки:

1. Изберете практична кошара

Ще откриете разнообразие от варианти за спане и игра, които разполагат с иновативни и удобни функции – падаща страна, люлеещ механизъм, модели на 2 нива за по-дългосрочна употреба и други.

2. Заложете на компактна количка

Тези варианти ще ви спестят много свободно място в антрето, където най-вероятно ще позиционирате количката. Компактното сгъване ще пести място както у дома, така и по време на пътуване.

3. Разгледайте модулните мебели

Ще откриете практични предложения, които съчетават легло, скрин, повивалник, място за съхранение на вещи и други. Някои от тях на по-късен етап могат да се модифицират и да се превърнат в легло за юноши и бюро, коментират от Рая Тойс.

4. Мислете и за бъдещето

Децата растат с дни. За да оптимизирате максимално добре мястото, помислете и за близкото бъдеще и нуждите, които трябва да покриете тогава. Има много детски стоки, които могат да се трансформират и адаптират към възрастта на детето.

Разгледайте още комбинирани предложения, характеризиращи се с ергономичност и многофункционалност, като стол за хранене с шезлонг, легло 4в1 и много други, които от Рая Тойс споделят.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти