Очаквате ли празниците с нетърпение

Платена публикация

Billa
Снимка: Billa

Очаквате ли празниците с нетърпение?

Сигурно вече мечтаете за украсата вкъщи, коледния пазар, греяното вино, което контрастира с ледения въздух, срещите на празнична трапеза и хилядите усмивки. Време за чудеса!

Колкото и вълшебни да са празниците, времето непосредствено преди тях може да бъде малко стресиращо – какво да купим за любимите хора, как да свършим работните задачи, за да се настроим на празнична вълна без излишни притеснения? Съвременният забързан начин на живот определено си казва думата, а ние трябва да бъдем мултифункционални, за да мине празничната подготовка без излишен стрес.

Едно от нещата, които очакваме с най-голямо нетърпение е...не, не са подаръците, а времето с любимите хора. Дали вие ще ходите на гости, дали у вас ще идват гости – празничните трапези стартират по обедно време и приключват около полунощ. Уханието на канела, джинджифил, борови иглички...ммм, вече ни е коледно! И ако се притеснявате какво да приготвите, в зависимост от повода и гостите ви, бързо към BILLA за новия брой на списание „Кулинариум“! Там вдъхновенията за вкусни ястия са безброй, а от самите страници ще ви заухае на коледен дух. А най-хубавото е, че всички рецепти са изключително лесни за изпълнение и няма да ви затруднят или пък да попречат на динамичния ви начин на живот.

коледна трапеза
Снимка: iStock

Пуснете си песен на Марая Кери или филма „Наистина любов“, украсете у вас, запалете свещ с аромат на канела и слагайте коледната престилка, защото на страниците на BILLA Кулинариум ви очакват:

Идеи за коледна вечеря – вкусни ястия, които ще накарат всички гости да питат за рецептата, докато вие тайно се усмихвате и не издавате вашата тайна, а пък...ако са слушкали през годината, им показвате броя на BILLA Кулинариум. Така де, когато вие сте им на гости, трябва да сте също толкова впечатлени!

Нестандартни идеи за гостите – постите около празниците или пък приятелите ви, които са вегани, понякога са истинско предизвикателство. Тогава на помощ идват вкусните хитринки от страниците на BILLA Кулинариум – ядков пармезан, постна майонеза или сметана от кашу. Да, наистина има такива ястия и да – хората на специален режим ще се оближат пръстите.

коледна трапеза
Снимка: iStock

Правите парти? Идеите за парти хапки от BILLA Кулинариум ще извикат креативността от вас и независимо дали са по-семпли или са изискани, гарантираме ви, че ще изчезнат скорострелно от трапезата и гостите ще питат за още!

Злояди деца? Не и след като разтворите страниците на BILLA Кулинариум и започне да ви ухае на Коледа от рецептите за сладки – красиви, вкусни, празнични, децата ще ви карат всеки ден да им приготвяте. А защо да не запретнат ръкави и да ги правят с вас? Какво по-хубаво семейно занимание!

коледна трапеза
Снимка: iStock

Супер храни за супер имунитет! И за да не сте само около печката, а и да вземете глътка въздух (и витамини), BILLA Кулинариум ще ви предложи и рецепти със сезонни зеленчуци, с които може да заместите тежките ястия, за да подпомогнете имунитета на организма си!

Списанието може да закупите само за 0,99 ст., ако притежавате BILLA карта.

Нека да си пожелаем много усмивки, коледно настроение, кулинарно вдъхновение и...вълшебство, разбира се!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти