О, да! Новият приятел на майките е тук

Платена публикация

О, да! Новият приятел на майките е тук
Снимка: Thinkstock

Трудно е да си майка – толкова много избори, отговорности и рискове. Всяко решение вече е от първостепенна важност, защото касае едно миниатюрно същество, което зависи изцяло от вас. За това да е сито, да е чисто, да е здраво, да му е уютно, топло и спокойно...

На пръв поглед изглежда наистина непосилно и объркващо за една жена, чиито проблеми доскоро са били кое червило да си сложи и дали да си купи ей онези обувки. Факт е, обаче, че с повече или по-малко усилия майките успяват бързо да влязат в ритъм с бебето си и инстинктивно започват да усещат какво е най-доброто за него. И така е редно – нито едно бебе няма нужда от перфектна майка, ако този перфекционизъм ще е за сметка на любовта, спокойствието и топлотата на простите, истински емоции.

Точно върху този принцип - за инстинктивно правилната майчина преценка, стъпва и философията на чисто новата гама бебешки продукти за грижа за кожата Baby Dove. Да, ветеранът Dove вече има свои нежни и грижовни представители на рафтовете за бебешка козметика и дава заявка за абсолютна конкурентноспособност с останалите, вече познати марки.

Baby Dove е серия за най-малките човечета, в която има достатъчно от всичко – продукти за къпане, хидратиращи лосиони, крем против подсичане, мокри кърпички, както и серия за чувствителна кожа. Всичко, което 100% от майките искат от една бебешка козметика, а именно – да хидратира добре, да е нежна и деликатна към меката бебешка кожа, да е безопасна и да мирише приятно, среща пълноценно изпълнение в тези продукти.

Влагата е много ценна за бебешката кожа почти навсякъде, освен в зоната на пелените – и Baby Dove го знае. Серията е съобразена със спецификите на епидермиса и предлага максимално добро решение за всяка зона, осигурявайки така ценните липиди и поддържайки защитната бариера на кожата с познатия на всички ¼ хидратантен крем. Той прави лосионите наистина успокояващи, а деликатният бебешки скалп или нежната кожа под пелените получават най-добрата грижа.

Baby Dove не обещава нищо повече от спокойствието, че майките са направили още едно правилно нещо – заложили са на позната марка, тествала бебешката си серия при водещи офтамолози, дерматолози и педиатри. Вече няма да има нужда от безкрайно висене пред рафтовете с бебешка козметика – много по-лесно и щадящо майчината психика е просто да се облегнеш на приятелско рамо, което знаеш, че няма да те подведе. В един абсолютно нов живот, пълен с толкова много избори, решения и рискове, това наистина е много. 

Снимка: Dove

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти