Новото издание на The Macallan Harmony Collection - Вдъхновение от Шотландската природа

Платена публикация

The Macallan
Снимка: The Macallan

Шотландската марка уиски The Macallan обяви своето партньорство със сестрите Стела и Мери Маккартни, което обединява общата им страст към природата.

Съвместната работа на Стела и Мери с The Macallan доведе до създаването на третото издание на The Harmony Collection - годишна серия с лимитирани издания, подчертаваща иновациите и креативността на марката.

Третото издание на The Harmony Collection е в почит към земите на Шотландия, които свързват хората от различни поколения, населявали тези места.

platena
Снимка: The Macallan

В рамките на годишната серия се представят две уникални издания: The Macallan Harmony Collection Amber Meadow и Green Meadow, вдъхновени от любовта на сестрите Маккартни към Шотландия и техните спомени от шотландската провинция.

За да бъде подчертана тази връзка, кутиите на двете издания са направени от екологично чисти материали, извлечени от шотландските тревни площи. Освен акцентиращи върху значението на рециклирането и възобновяването на материали, кутиите включват и кадри на имението The Macallan, заснети от Мери Маккартни.

Вкусовите характеристики на новото издание на The Macallan също са вдъхновени от природата в Шотландия, с използването на комбинация от дъбови бъчви, обработвани със шери и бърбън.

Партньорството между сестрите Маккартни и The Macallan е дебют, отразяващ творческия процес и общата им любов към природата. Сътрудничеството се отразява и в лимитираната колекция "Together", предлагаща на почитателите специално създадени аксесоари за дома. Тя включва лимитирана селекция от 11 предмета за различен начин на живот, проектирани от тях и изработени с майсторство от опитни занаятчии.

Колаборацията между сестрите Маккартни и The Macallan се подчертава и чрез дебютното им общо лого, което обединява двата изключителни бранда.

Създадено без компромиси.

Консумирай отговорно!
www.konsumirai-otgovorno.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти