Ново: Шведската марка за красота Barnängen

Платена публикация

Ново: Шведската марка за красота Barnängen
Снимка: netinfo

Балансирана грижа за балансиран начин на живот: добре известната от десетилетия автентична шведска марка Barnängen вече е на българския пазар.

Автентични и нежни продукти за добре поддържана кожа. Шведската марка Barnängen е вече в България. Създадена в Стокхолм през 1868 г. от шведския търговец на едро Йохан Вилхелм Холмстрьом, днес марката е една от най-известните шведски брандове и доставчик на Шведската корона. Вдъхновени от шведския начин на живот двете продуктови линии Nordic Care и Nordic Rituals даряват кожата с всичко необходимо и са пълно отражение на Lagom - не твърде много, не твърде малко, с една дума – точно толкова, колкото е необходимо.

Богати и нежни, енергизиращи и релаксиращи, подхранващи и освежаващи. Мисията на  Barnängen е да предаде смисъла и усещането за шведската нагласа за начин на живот Lagom - не твърде голямо, не твърде малко, не твърде бавно, не твърде бързо, не твърде много, не прекалено малко, просто „лагом”.

Шведите разчитат на силата на скандинавската природа още от незапомнени времена. Пейзажът, светлината, океаните и горите са създали уникален оазис от редки, разнообразни растения и богати активни съставки. Ето защо в продуктите за грижа за тялото на Barnängen се използват типични скандинавски диви плодове - къпина, бреза и бъз, комбинирани с научно изследвани формули, заложени в емблематичния Cold Cream.

Серията Nordic Care съчетава естествени съставки и защитен Cold Cream като оставя приятно усещане след нанасяне. Формулата на Cold Cream-а е създадена на основата на известния сапун Barnängen, заради който марката се превръща в доставчик на кралския двор на Швеция през 1876 г. Уникалната формула съдържа овлажняваща емулсия, съчетана със съставки като пчелен восък, слънчогледово олио и лайка, за да осигури защита, хидратация и подхранване за всички видове кожа.

Серията Nordic Care се състои от лосион за тялото и душ-крем, съдържащи овесено мляко, много популярно в Швеция, подхранващ лосион за тяло и душ-крем с дива къпина, лосион за чувствителна кожа и душ-крем с бъз, както и подхранващ балсам за тяло.

Серия Nordic Care:

Barnängen All Over Rescue Балсам за тяло, 200мл

Балсамът съдържа емблематичния Cold Cream, който оставя приятно усещате и действа като щит, подхранва, овлажнява и се абсорбира бързо в кожата

Снимка: netinfo

Barnängen Caring лосион за тяло, 400 мл

Barnängen Caring душ-крем, 400 мл

Овесът - толкова популярен в Швеция, и 5 % Cold Cream са комбинирани, за да се създаде подхранваща формула , която да предпазва нормалната до суха кожа и да я дари с комфорт, подхранване и цялостна грижа.

Снимка: netinfo

Barnängen Nutritive лосион за тяло, 400мл

Barnängen Nutritive душ-крем, 400мл

Богатата формула на лосиона и душ-крема комбинират дива къпина и 7% Cold Cream и осигуряват на сухата и много суха кожа дълготрайна хидратация, подхранване и защита.

Снимка: netinfo

Barnängen Sensitive лосион за тяло, 400мл

Barnängen Sensitive Shower Cream, 400мл

Душ-кремът и лосионът за чувствителна кожа  съдържа бъз и 5% Cold Cream. За дълготрайна защита и нежна хидратация.

Снимка: netinfo

Линията Nordic Rituals е вдъхновена от най-старите традиции на Швеция - сауна, ледено къпане и "midsommar". Те съдържат специално разработен Овлажняващ серум със защитни активни съставки като слънчогледово масло и масло от червена боровинка. Душ-гелът за тяло и вана Sauna Relax с екстракт от бреза стимулират и отпускат тялото. Морските соли в душ-гела за тяло и вана Glacier Breeze създават аромат, напомнящ на усещането за ледена вода, която те обгръща след сауна. Душ-гелът за тяло и вана Midsommar Glow, както и олиото за тяло  съдържат деликатни флорални масла, които напомнят за шведските традиции при посрещане на лятото и същевременно овлажняват кожата.

Серия Nordic Rituals:

Barnängen Sauna Relax душ-гел за тяло и вана, 400 ml

Душ-гелът за тяло и вана с екстракт от бреза и овлажняващ серум са изцяло вдъхновени от ритуалите свързани с шведската сауна.

Снимка: netinfo

Glacier Breeze душ-гел за тяло и вана, 400 ml

Душ-гелът за тяло и вана вдъхновени от шведската традиция „Бада Исвак” -  гмуркане в ледени води съдържа морска сол и овлажняващ серум. Свежият аромат има стимулиращ ефект.

Снимка: netinfo

Midsommar Glow  душ-гел за тяло и вана, 400 ml

Midsommar Glow олио за тяло,150 ml

Душ-гелът за тяло и вана, както и олиото за тяло с деликатни флорални масла напомнят за шведската традиция Midsommar, която отбелязва пристигането на лятото. Продуктите овлажняват и предпазват кожата.

Снимка: netinfo

Всички продукти са дерматологично тествани.

Дизайнът на марката, вдъхновена от шведския начин на живот, съчетава традиционни шведски елементи с модерен външен вид, изцяло в духа на "лагом".

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти