Ново поколение синбиотик намалява риска от алергии

Платена публикация

Ново поколение синбиотик намалява риска от алергии
Снимка: netinfo

Павлина Вълчева от Варна е майка на бебето Ева, на 1,2 г., и на 4-годишния Кристиян.  Счетоводител по професия, Павлина редовно се информира за иновативни продукти за здраве и алтернативни методи за терапия.

От бебе синът ѝ страда от алергии към различни храни, някои от тях отключени при антибиотично лечение. За да се противопостави на тези реакциите, педиатърът ѝ препоръчва продуктите Омни-Биотик.

„Първата алергия към млечния протеин установихме, когато Крис беше на 5 месеца. В периода на захранване започнахме с млечна плодова каша. Още след 1-вата лъжичка в рамките на 1 минута бебето получи силна алергична реакция - уртикария по лицето. Впоследствие установихме, че има алергия и към овес и ориз.

Спряхме приема на тези храни за половин година и след това отново направихме тест. За съжаление отпадна само алергията към ориза, макар че лекарите ни уверяваха, че с времето ще израсте всички. А към млякото е дотолкова чувствителен, че само от капчица по кожата се обрива веднага. След втората годинка след всеки прием на антибиотик започнаха да се активират нови алергии към храни. Последната беше към птичи меса.

Миналата година след едно поредно лечение с антибиотик Крис получи остра гъбична инфекция на сливиците. Първоначално мислехме, че  е ангина, но се установи, че са гъбички. А задължително винаги заедно с антибиотика е приемал и висок клас пробиотичен продукт. Отделно като страничен ефект за пореден път след антибиотичната терапия се появи и диария. 

Започнахме прием на Омни-Биотик 6 -  половин доза всяка сутрин на гладно, 30 мин преди храна. Още след първия месец гъбичната инфекция изчезна, диарията също – след първата седмица.  Цялата опаковка стигна за 2 месеца и след това веднага продължихме приема на Омни-Биотик Панда.

6 месеца без прекъсване му давам по една доза всяка вечер. Това, което забелязах като разлика е, че с паралелния прием на Омни-Биотик Панда антибиотичното лечение не причиняваше диария, а освен това не сме установявали нови алергии. Консултирах се с лекар дали е нужно да се прави пауза в приема. След като той ме увери, че можем да взимаме Омни-Биотик Панда без да правим почивка, реших да продължим, защото с този продукт имунитета на детенцето се стабилизира. Към момента остана само алергията към млякото, всички останали отпаднаха.

omnibiotik
Снимка: Vedra International

Почти през  цялата бременност с Ева приемах Омни-Биотик Панда. Не само в полза на бебето, но и заради мен самата, тъй като имах проблеми със стомаха. Можех да ям само сирене и хляб, всички останали продукти ми действаха разхлабително. С Омни-Биотик Панда се  регулира чревната функция, взимах го до самото раждане. При Ева започнах да давам от продукта след 5-ия месец, когато стартирахме със захранването. Повече от 6 месеца го приема, сега направихме малка пауза. Ева няма никакви алергия, хапва от всичко – дори мляко и цитрусови плодове, които са силни алергени.“

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти