Ново оръжие срещу загуба на обем и бръчки

Платена публикация

Ново оръжие срещу загуба на обем и бръчки
Снимка: Eucerin

Концентратите са на мода – те са четвъртият най-използван продукт за подмладяване* – и има защо: „Концентратите и серумите имат много лека текстура, която позволява оптималното проникване в кожата за директен ефект.

Тяхната висококонцентрирана формула прави действието им по-интензивно,“ споделя д-р Андреа Шьолерман, консултант по дермокозметика.

„Когато се нанасят на добре почистена кожа, естествените регенеративни процеси на кожата се подобряват, а ефектът от дневната подмладяваща грижа се усилва,“ пояснява д-р Андреа Шьолерман.

„Остаряването на кожата има много измерения: с напредване на възрастта жените често се оплакват не само от появата на бръчки, но и от промяна в изражението. Те споделят, че лицето им започва да изглежда „уморено“, „стресирано“ или „тъжно“. Причината е увисването на кожата вследствие на загуба на обем.

Колкото повече обем има лицето, толкова по-младежко и позитивно е излъчването. Затова със съдействието на дерматолози разработихме серията Eucerin® Volume-Filler, която ефикасно възстановява обема на лицето,“ казва д-р Андреа Шьолерман.

*Източник: GFK Швейцария – Beauty care women, Европа, Февруари 2013

Тройно концентрирана сила за възстановяване на обема на лицето

За подмладено излъчване и по-добър обем на кожата експертът в грижата за кожата Eucerin® обогати серията с Volume-Filler Концентрат. Формулата ефикасно възстановява обемa и подобрява лицевия контур, като трите висококонцентрирани активни съставки въздействат върху различни слоеве на кожата.

Магнололът – екстракт от кора на магнолия, подобрява състоянието на кожата, като увеличава броя и размера на клетките, даващи обем*. Олигопептидите стимулират синтеза на колаген, ускоряват метаболизма на кожата и подобряват взаимовръзките, които се осъществяват между клетките при по-млада кожа*. Хиалуроновата киселина хидратира кожата и намалява бръчките.

Как да постигнем максимален ефект

„Първата стъпка винаги е да почистите лицето си, после с нежни масажни движения да нанесете концентрата и да изчакате, докато напълно се абсорбира. Много е важно последващата грижа да е съобразена с индивидуалния тип кожа.

Причината: серумите и концентратите не съдържат голямо количество липиди, които са изключително важни за предпазването на кожата от изсушаване и от влиянието на околната среда,“ споделя д-р Шьолерман.

Дневният крем е необходимо да включва слънцезащита, която защитава кожата от UVA и UVB лъчи, предпазвайки я от преждевременно стареене, причинено от слънцето“, допълва тя.

Затова ако нанесете концентрата сутрин, препоръчително е след него да използвате Eucerin® Volume-Filler Дневен крем. Ако го нанесете вечер, след него използвайте Eucerin® Volume-Filler Нощен крем.

*ин витро тест

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти