Нова модна колекция „рестартира” зимата в MAXSPORT

Платена публикация

123
Снимка: FIBank

Зимата е на прага да завладее сезона. Заедно с това идва и моментът за „рестартиране” на адреналина и емоциите, на гардероба и екипировката за ски. Искате да демонстрирате перфектния завой на пистата? Да оставите старото яке в историята? Да изберете нов аутфит в алпийска атмосфера с чаша вино в ръка? Тъкмо навреме магазини MAXSPORT правят всичко това възможно след като представиха новите колекции на най-известните световни брандове в зимните спортове.

Клишираният червен килим отстъпи своя монопол пред нетрадиционна снежна пътека в магазин MAXSPORT в София. На ревю по нея бяха представени най-емблематичните дизайнерски решения на лидерите в зимните облекла и екипи за новия сезон. Снежни декори, пенливо вино и диджей приветстваха гостите. От MAXSPORT „рестартираха” зимата с напълно обновен магазин в алпийски интериор, решен в дърво и камък. Красив бар и много повече простор са само част от обновленията при лидера в зимната екипировка. МАXSPORT зарадваха клиентите си и със специални промоционални предложения. Събитието се осъществи с подкрепата на Diners Club International First Lady oт Fibank.

Кой плете ски якета?

Радост за скиорите, които досега мечтаеха да облекат втора кожа и да чувстват пълна свобода по време на спускане. Първите индикации, че в бъдеще ски якетата може да останат в историята са дело на KJUS, които правят пробив в сферата на материите. Freelite е първото плетено ски яке в света, а моделът е носител на златната награда на ISPO AWARD 2017 в ски сегмента. Freelite осигурява пълна защита при различните метеорологични условия, като в същото време регулира температурата на тялото. Макар и плетено, якето от ново поколение, е с воден стълб 20 000 mm. Предлага се в три цвята за дамите и в три за господата, като и за двата пола има и ярки, и по-тъмни варианти.

Перфектното каране не е илюзия

Вдъхновени от Марли Райх, бивша състезателка по алпийски ски от Заафелден, Австрия, новите ски Atomic Cloud 12, ще задоволят перфекционистките. Дамският модел позволява лесно вземане на завоите и едновременно с това и дава стабилност и контрол. Mоделът изпъква с елегантен черно-бял дизайн и кожена горна част.

Atomic представят и новия си продукт от серията Redster. Иновацията се казва Servotec и  предоставя изключителна гъвкавост в завоите и максимална стабилност в скоростните участъци.

123
Снимка: FIBank

Юбилей по италиански

Зима 2017/2018 настъпва и с 20-годишния юбилей на VIST. Италианският бранд отбелязва повода със стилната колекция Ventinverni. Тя включва якета, панталони, пуловери, ски и аксесоари. Колекцията е в изчистени линии, издържана в тъмносиво и типично по италиански оплита погледа нетенденциозно, но с безкомпромисна класа.

За индивидуалистите

Volant, като доказал се лидер в производството на ски, се включват с възможност за индивидуални проекти -  гравиране на ски. За поредна година моделите им ще носят удоволствие при каране и отлично задържане на всякакъв терен, включително и върху ледени участъци.

Истинско изкушение е колекцията за децата на Ziener, която предлага качествени материи и същинска цветна еуфория с цитрусов характер. Каските за ски и сноуборд на немската марка Casco пък идват с голямо разнообразние от шарки и цветове, като  дамите могат да изберат дори и модели с камъни Swarovski.

MAXSPORT е официален представител за луксозни брандове като Atomic, Fischer, Völkl, VIST, KJUS, Phenix, Emporio Armani 7, POC, Leki, Ziener, Tecnica, Dolomite, Söll, Reima, Conte of Florence, Buff original, Casco, X-bionic, Holmenkol, Banana moon, Bobbies и др.

Снимка: netinfo

***

Основана през 2004 г. в град София, MAXSPORT е една от най-бързо развиващите се компании в областта на продажбите на спортна екипировка. В момента фирмата е пазарен лидер в сферата със стоки за зимни спортове. MAXSPORT е официален партньор и доставчик на Българската Федерация по ски и Български Олимпийски комитет.

Магазин София
гр. София, 1404, булевард “България” № 81

Магазин Банско
х-л “Кемпински Гранд Арена”, ул. “Пирин” 96

Магазин Банско
х-л “Стражите”, ул. “Глазне” 7

Магазин Боровец*
до х-л „Рила”

Магазин Боровец*
х-л „Боровец Хилс”, к.к. Боровец №173

*Откриването на двата  магазина МAXSPORT в Боровец предстои през декември 2017 г.

123
Снимка: FIBank

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти