Нова кожа, нова коса, ново самочувствие!

Платена публикация

Нова кожа, нова коса, ново самочувствие!
Снимка: netinfo

Замисляли ли сте се кои са най-видимите признаци на стареенето? Това са неприятните промени във вида на кожата и косата, разбира се!

С годините косата става все по-тънка и фина. Започва да оредява и окапва, а темповете ѝ на растеж значително се забавят. У кожата също настъпват драстични промени: тя става все по-суха и бледа, губи естествения си цвят, появяват се бръчки и пигментни петна.

Кой не би искал да се сбогува със състарената, набръчкана кожа, безжизнената, оредяла коса, акнето или меките и чупливи нокти...? Всички, които страдат от тези проблеми го искат, но малко успяват да го постигнат!

Нов живот за кожата, косата и ноктите

Чували ли сте за растението ракитник и „златното” масло, което се добива от плодовете и семената му? То е възможно най-доброто познато до сега средство срещу косопад, старееща кожа, и меки, чупливи нокти! Богато е на витамините В1, В2, К, А, Е, фолиева киселина, минерали, есенциални мастни киселини и др.

Освен че съдържа омега 3,6 и 9, маслото от ракитник е и страхотен източник на омега 7 – мастна киселина с уникални козметични свойства.

Продуктът Брилиант лук съдържа силно концентрирано, натурално масло от ракитник с високо съдържание на омега-7, което хидратира кожните слоеве и активизира производството на колаген.

Брилиант лук коса и кожа се препоръчва при суха и набръчкана кожа, загубила „цвета” и свежестта си, както и в случаите на акне, псориазис, екземи, дерматит и кожни дефекти от различен произход. Сухата и изтощена коса оживява скоро след приема на Брилиант лук коса и кожа, и започва да расте по-бързо отвсякога. Косопадът и пърхотът са напълно овладяни.

Ракитникът в продукта Брилиант лук коса и кожа, се отглежда в екологично чиста среда в Тибетските Хималаи! Плодовете на растението се берат в сутрешните часове, за да бъдат предпазени ценните им съставки от UV лъчите.

Брилиант лук е продукт на Phyto Wave – иновативната продуктова линия на Fact Products, разработена от американски специалисти! Съставът на Брилиант лук е изцяло натурален! Продуктът не съдържа консерванти, синтетични и други опасни за здравето съставки!

Повече за Брилиант лук коса и кожа прочетете тук.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти