Нов празник и пазар, но този път по-лесно

Платена публикация

Нов празник и пазар, но този път по-лесно
Снимка: Thinkstock

Дни след Великден е време за равносметка. Направихте ли най-хубавите козунаци? А яйцата ви най-лъскави и ярки ли бяха? Ако да, вероятно в момента се съвземате от цялата великденска епопея, започнала няколко дни преди празника с маратон по магазините и завършил с вас, мечтаещи за почивка.

А сега се дръжте, защото имаме новина за вас – идва и нов празник, любимият на всички българи Гергьовден!

Много е вероятно да имате именик вкъщи или вие самата да празнувате, а като добавим и факта, че уикендът ще е дълъг цели три дни, отсега си представяме какво ви очаква за подготовката на кратката ваканция. Ново обикаляне, търсене на прясно и хубаво агнешко, редене на опашки по пазари за пресни салати, зеленчуци и какво ли още не. Наистина, защо им викат почивни дни, като само се трепете да пазарувате и готвите?

Не се отчайвайте обаче, защото наистина има светлина в тунела и тя се нарича предварително планиране на покупките. И не, това не означава като баба ви да ходите с тефтер в ръка и да си записвате къде доматите са 3 стотинки по-евтини, а като една съвременна жена, която си цени времето и парите, да се обърнете към технологиите.

Разбира се, не очаквайте да си поръчате робот, който да напазарува, да опече агнето и да разлее бирата, а след това да измие чиниите – такъв все още не се предлага, но да се надяваме, че е в процес на разработка. Дотогава може да се обърнете към помощта на онлайн брошурите, които предлагат чудесна услуга – дават ви на едно място най-добрите оферти за всичко, което ви трябва (и не ви трябва), а от вас само се иска да си изберете и да отидете да си го купите! И всичко това без грам усилие – просто въвеждате града, в който търсите, или път необходимия продукт, и всичко е пред очите ви.

Снимка: Thinkstock

Имайте предвид обаче, че този метод на планиране на пазара е малко пристрастяващ – заедно с всекидневните стоки от първа необходимост ще видите и много други неща, които ще ви се приискат – мебели за градината (ако нямате градина, препоръчваме ви да не ги купувате), бяла техника, всичко за дома, стоки за бебето, нещо за вас (и вие сте човек!), добре де – и за него нещо, или пък автоаксесоари и гуми.

Така че, вече знаете и сте подготвени – ако отсега започнете да търсите най-добрите оферти за нещата, които ще ви трябват за предстоящите дълги уикенди, ще можете да спестите доста нерви, време и пари, и да ги вложите в нещо много по-хубаво и важно – собствената си почивка и спокойствие. А пътят към това щастие ви е познат – онлайн платформите за най-добри и промоции ще ви отведат право към него. Още повече, че те си имат и мобилни приложения, което прави живота още по-лесен и то както за iOS устройства – вижте тук, така и за Android – ето тук!

Струва си да опитате, пък след това предайте опита и на някоя и друга своя приятелка, която виждате, че е паднала жертва на порочния цикъл, наречен „традиционно пазаруване“. Модерните жени заслужват нещо по-лесно и добро от това!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти