Ниацинамид - магическата съставка за перфектна кожа

Платена публикация

Bioline
Снимка: Bioline

Ниацинамид е отличен компонент в козметиката, за който е полезно да знаем. Той не е толкова популярен, колкото витамин С и ретинол, но е не по-малко полезен и със сигурност е много по-универсален. Сухота, чувствителност, акне, бръчки, пигментация – ниацинамид е способен да нормализира състоянието на кожата на практика във всяка ситуация и да реши едновременно няколко проблема! Много хубав крем за лице с тази "магическа" съставка e NIACINAMIDE COLLAGENA Codé - подходящ за всеки тип кожа и с бърз видим ефект за разкрасяване. Повече за него, ще намерите ТУК. 

Под сложното химическо название „ниацинамид“ се крие старият и добър витамин от групата В. Той е водоразтворим витамин, който е известен с различни названия: витамин В3, РР, никотинова киселина. Ниацинамид участва в обмена на въглехидратите и липидите, окислително-възстановителните реакции и други процеси. Той е важна част в състава на качествената козметика и е необходим на кожата, за да изглежда добре. Още за действието, вижте ТУК.

Bioline
Снимка: Bioline

Ползите на ниацинамид за кожата в NIACINAMIDE COLLAGENA Codé могат да се обособят в три направления: антивъзрастни, противовъзпалителни и бариерни:

- Стимулира синтеза на колаген и прави тъканите по-еластични

- Укрепва хидролипидната мантия на кожата

- Подобрява микроциркулацията

- Бори се с пигментациите и изсветлява кожата

- Свива порите

- Регулира производството на себум

- Овлажнява и прави кожата еластична

- Бори се с възпалението и акнето

Съдържанието на ниацинамид в NIACINAMIDE COLLAGENA Codé е съчетано отлично с още много ценни за кожата съставки - хиалуронова киселина, колаген, масло от бадем, центела азиатика, витамини Е и С. Един разкошен продукт за красива и млада кожа, равен и сияен тен! Можете веднага да си го поръчате от ТУК.  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти