Нестле Детско Хранене лансира на пазара своя първи био/органик продукт

Платена публикация

нестле
Снимка: Nestle

AdvertisementПървият органик продукт на Нестле Детско Хранене вече е на пазара. Той е произведен във фабриката Конолфинген, която се намира в Швейцария и е специално сертифицирана за производство на биологични/органик храни. България е сред първите страни в Европа, които лансираха био/органик продукта на Нестле Детско Хранене през м. ноември 2017г.

Продукт, произхождащ от природата

Пътят на биологичната/органична храна е дълъг и започва с доверието в професионалните умения на фермерите. Те се грижат суровините да достигнат до нас в най-чистия си и здравословен  вид, като предават опита си през поколенията и го съчетават с традициите, за да гарантират отлично качество на продукцията.

Храните с биологичен/органик произход на Нестле се произвеждат във фабриката на компанията в Швейцария (Колонфинген). Използва се само биологично/органично мляко, което се набавя от свободно отглеждани крави. За животните се грижат фермери, с които Нестле работи в тясно сътрудничество от десетилетия, за да се гарантира качественият произход на продукцията.

Швейцарска прецизност на всеки етап

Томас Сойер, Мениджър по съответствие и Експерт в производството на биологични/органик продукти в завода на Нестле в Швейцария (Конолфинген), казва: „Нестле прилага швейцарската прецизност на всяка стъпка от производствения процес: от кравата до чашата. Заводът е специализиран и сертифициран по швейцарските стандарти за биологично производство и разполага с оригинална и прецизна производствена линия за производство на висококачествено биологично/органично мляко за деца. Всяка стъпка от процеса е предназначена да осигури качество, така че всяко дете да получи защитата и грижата, които заслужава“.

Новият продукт на Нестле Детско Хранене е създаден, за да подсигури на най-малките необходимите за оптимален растеж висококачествени хранителни вещества.

Продуктът притежава етикет с тройна гаранция за качество. Освен че е произведен в Швейцария, той е с Европейски сертификат за биологично производство и Швейцарски сертификат за биологично производство. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти