Нещо старо, нещо рециклирано и нещо ново с eMAG

Платена публикация

a
Снимка: Emag

Напоследък все повече от нас са изправени пред предизвикателството как да генерират по-малко отпадъци в името на една по-чиста планета. Но когато ни потрябва нова прахосмукачка, защото настоящата чисти според настроението си, или старият лаптоп е достигнал пенсионна възраст, изниква въпросът: “Трябват ми ново, но какво да правя със старото?”.

Тук помощ идват eMAG с второто издание на кампанията „Направи място за по-добро утре”. Между 17 октомври и 13 ноември 2022 г., всички желаещи да рециклират правилно старите си електроуреди, могат да ги предадат в един от трите им шоурума в страната и в замяна да вземат ваучери, с които получават отстъпка при закупуването на нов уред от платформата.

a
Снимка: Istock

Но какво всъщност се случва със старата техника? Тя бива предавана на специализирана организация за оползотворяване на електронно и електрическо оборудване, като в рамките на миналогодишната инициатива бяха събрани над 7,5 тона стари електроуреди.  Няма изискване връщаните уреди да са били закупени от ритейлъра. Те може да са от различни категории – лаптопи (ваучер за 50 лв.), настолни компютри (ваучер за 50 лв.), телевизори (ваучер на стойност 50 лв.), монитори (ваучер за 30 лв.), таблети (ваучер за 20 лв.), малки домакински електроуреди (ваучер за 30 лв.), електроуреди от категорията „Лична грижа“ (ваучер за 20 лв.). Пълен списък с продуктите, включени в кампанията, може да се види тук.

До 13 ноември включително в трите шоурума на eMAG в страната – столичните Serdika Center (ниво 0) и Paradise Center (ниво -1), както и пловдивския Mall Plovdiv (ниво +1) – ненужните ни електроуреди са добре дошли, а срещу тях участниците веднага получават своите ваучери и могат да ги използват на място или по-късно, поръчвайки онлайн.

Ваучерите са с период на валидност до 16.11.2022 г. и се приспадат от покупната цена на нови продукти над 100 лв. Те важат само за покупка на продукти, предлагани от eMAG, от същата категория и вид като уреда, който е бил върнат. А тази година организаторите са подготвили и специален подарък за своите клиенти, допринесли за една по-чиста планета.

Пълните правила на кампанията „Направи място за по-добро утре” са тук.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти