Не тръгвам на път без колагена си!

Платена публикация

Bestiflex
Снимка: Bestiflex

Август. Най-хубавият месец за почивка, обикаляне по планини и морета, и чувството, че всичко е прекрасно. Слънцето пече, морето е солено, планините са прохладни, а ние сме щастливи, и единственото, за което трябва да се грижим, е да не се опечем твърде много на плажа или да не се контузим от много тежки преходи в планината. 

Пожеланията обаче са едно, а действията – друго, и ако сега ви хващаме да редите багажа за ваканцията, ето една идея, за която е добре да оставите още мъничко място в сака или куфара.

Грижата за хубава, стегната кожа, здрави стави и тонизирани мускули вече може да идва от един източник – качествен, добре усвоим колаген, в максимална и лесна за употреба доза за пиене. Bestiflex 12G е истинска ревюлоция в тази област – под формата на флакон за еднократна, директна употреба получавате максимално количество колаген, комбиниран с три важни съставки – витамин Cхиалурон и биотин.

Всички те се обединяват, за да произведат ефект на няколко фронта – стави, кожа, коса, съединителна тъкан, така че да поддържат телата ни в оптимална форма въпреки възрастта. Вероятно знаете, че след 35-годишна възраст, дори и да живеем отговорно и максимално здравословно, природата си казва думата – кожата започва леко да се отпуска, а напрежението в опорно-двигателния апарат се появява все по-често.

Това е моментът, в който, ако искаме да се задържим в топ форма още дълги години, е добре да се обърнем за помощ към добавките с колаген – белтъкът, който участва в изграждането на съединителната и хрущялната тъкан, ставните връзки и сухожилията. Сам по себе си обаче той не е достатъчно ефективен – трябва да бъде комбиниран с още няколко вещества. Витамин С помага за усвояването му, особено когато пием хидролизиран колаген тип 2 (той се отличава с много висок процент на усвояване - около 90%). 

Хиалуроновата киселина пък, която естествено присъства в този вид колаген, отговаря за еластичните качества на ставната течност, действа смазващо, противовъзпалително, хондропротективно (хондроитинът е една от най-важните съставки на съединителната тъкан).

Хиалуронът освен това пренася множество хранителни вещества до ставните хрущяли, а за капак е и много полезен за кожата – има свойството да задържа вода, което пък е чудесен начин да имаме по-гладка и опъната кожа.

Биотинът, третата съставка в Bestiflex 12G, е известен още като витамин В7 или витамин Н, или коензим R. Задачата му е да подпомага метаболизма и по-доброто усвояване на протеините (колагена). Освен това облекчава болките в мускулите след физически труд и спорт, и е полезен за кожата и косата. Биотинът регулира мастния обмен, допринася за изграждане на мускулната тъкан и за понижаване на лошия холестерол, а приемът му видимо се отразява на кожата - подхранва и регулира омазняването ѝ, а косата става по-здрава и лъскава. 

И всичко това, забележете, в едно флаконче на ден, с което си гарантирате качествена грижа за по-хубава и еластична кожа, гъвкави стави, лъскава коса и здрави нокти. 

Разтворът за пиене е предназначен за възрастни, съдържа максимум колаген – 12 000 мг, има приятно сладък вкус и аромат на грозде, и не съдържа аспартам. Бонус - може да се приема и от диабетици. Няма дори какво да му мислите - заслужава си да намерите място в багажа за една опаковка, и да тръгнете на път с мисълта, че сте направили най-доброто за себе си. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти