Не подсмърчай пред телевизора, а печели награди

Платена публикация

семейство телевизия игра
Снимка: iStock

Знаете ли защо през зимата се стъмва толкова рано? За да можем спокойно да си стоим вкъщи и да гледаме интересни предавания по телевизията, без да ни е яд, че изпускаме хубавия ден навън.

Затова и телевизионните програми представят най-доброто си съдържание точно по това време – защото знаят, че разчитаме на тях за зимното ни забавление.

Така че от ноември до март не ни остава много за правене, освен да седим безцелно пред телевизора.

семейство телевизия игра
Снимка: iStock

Тази година обаче ще е различно. Да, пак ще си седите пред телевизора, но няма да е безцелно, а ще се радвате на „Маскираният певец“ и ще си стискате палци да спечелите една хубава награда от играта на Vbox7 – овлажнител за въздух или чадър.

Въпросът е лесен – кой е твоят любимец в „Маскираният певец“. Отговаряте с коментар под поста във фен страницата на Vbox7 във Facebook и чакате тегленето на наградите на 18 ноември.

До тогава, а и след това, ако носът ви случайно се запуши, знаете решението – няколко впръсквания от спрей за нос Nasic.

Зимата вече не изглежда толкова мрачна, нали?

Лекарствени продукти без лекарско предписание. Съдържат декспантенол и ксилометазолин хидрохлорид. Преди употреба прочетете листовката. Назик - за възрастни и деца над 6-годишна възраст. Назик кидс – за деца над 2-годишна възраст. А0085/11.04.2019

назик
Снимка: Nasic

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти