Напиши STORY с приятели и спечели билет за концерт на световна звезда

Платена публикация

Coca Cola
Снимка: Coca Cola

Какво е приятелството без думите, които изпълват със смисъл всеки разговор? И какво е връзка между двама души, ако в нея няма онези „специални“ думи, които разказват историята между тях?

В дигиталното време, в което живеем, историите вече са STORY-та, а една дума в тях може да ви доведе хиляди фенове. Coca-Cola знае това и отправя предизвикателство към всички, които боравят добре с думите и сторитата във Facebook и Instagram. Защото най-голямото споделяне на истории вече започна. 

Разкажeте как се забавлявате и докъде стига приключенският ви дух. Покажете кои са приятелите ви, какво харесвате, кои са любимите ви места и с кого ги споделяте. Накратко - напишете стори и станете част от Coca-Cola Stories!

Разбира се, че има награди. Най-големите гарантират незабравимо преживяване, защото ще изпратят някои от вас на два яки концерта - на световна звезда в Букурещ на 03.07.2019 и на Михаела Филева в зала 1 на НДК на 18.04.2019 г. 

Как да направите най-якото STORY?

Първо, взимате любимата си Coca-Cola и сканирате QR кода на опаковката с вградения в приложението MySparx скенер, където ще откриете онлайн личен речник с думи, с които да създадете най-якото STORY! Разбира се, добавете му стикери (закъде без тях!), споделете го с приятели или пък се включете във Friend Request. Регистрирайте кодовете под езичето на кена и капачката на бутилката и играйте за яки награди – подарък на момента – ключодържател или кен или събирайте точки и играйте за билет за концерт на любимата звезда.

Има едно задължително условие - в STORY-то да присъстват думите в кенчета, с които разполагате в своя речник, а за допълнителни думи, с които да обогатявате историите си, просто сканирайте още и още кенчета и бутилки Coca-Cola!

Ако някой приятел има готини думи, които бихте използвали – ами, разменете ги! За какво са приятелите, ако не да помогнат? 

Всяко STORY може да отразява най-яките моменти от деня  - в училище, в парка,  разходка с приятели или с кучето, спорт или просто лежерен уикенд – изборът е ваш! Само не забравяйте да добавите правилната категория и точното място на картата – и сте вие! В MySparx може видите и специалните STORY-та на любими звезди и инфлуенсъри – като Емил Конрад, Стан и Стефи. 

Показвайте истории, събирайте думи, обменяйте ги с приятели, качвайте сторита с приятели и се забавлявайте както никога досега с Coca-Cola STORIES!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти