Най-обичаните лекари бяха отличени в първото издание на инициативата Мисия Супердок 2020

Платена публикация

Superdoc
Снимка: Superdoc

Superdoc обяви кои са лекарите с най-много максимални оценки в платформата, спечелили любовта и доверието на своите пациенти в период на криза и несигурност.

От своето създаване до края на 2020 год. в superdoc.bg са оставени над 200 000 оценки от пациенти, които са посетили лекар чрез сайта и именно този жест на благодарност към получената медицинска грижа стои в основата на инициативата Мисия Супердок.

Мисия Superdoc 2020 си поставя за цел да отличи лекарите с най-голям брой максимални оценки в платформата в 14 специалности: акушеро-гинекология, неврология, дерматология, педиатрия, ОПЛ (обща медицина и вътрешни болести), гастроентерология, УНГ, ендокринология, кардиология, ортопедия, урология, офталмология и хирургия. Инициативата е замислена като своеобразен дълбок поклон и жест на респект към всички лекари-професионалисти, които са отдадени на своите пациенти.

„Оказа се изключително трудно да съставим списъка от най-обичаните лекари в платформата Superdoc.bg, особено в някои категории като общопрактикуващи лекари, педиатри, акушер-гинеколози и др. – голямата част от специалистите в Супердок са безкрайно обичани от своите пациенти и сме получили хиляди оценки с благодарности за техния труд и грижи. Максималните оценки за лекарите в платформата като цяло са над 95% от всички оставени мнения, така че това направи задачата ни почти непосилна. Считаме, че всички лекари в платформата са Супердоктори и се радваме, че сме помогнали на стотици хиляди пациенти в България да направят своя избор на лекар и да получат грижа и лечение, което е и нашата мисия“ – това споделя основателят на Superdoc.bg Ваня Чонева.

Специалната награда за най-популярен лекар в платформата взе изключително обичаният акушер-гинеколог д-р Иван Димитров, а със специални награди за Утвърден специалист и Най-популярен лекар в съответната специалност бяха отличени доц. Илия Карагьозов, акушер-гинеколог, доц. Александър Шинков, ендокринолог, д-р Соня Галева, ендокринолог, д-р Марияна Венелинова, дерматолог, д-р Емил Атанасов, уролог, доц. Деян Анакиевски, уролог, проф. Деян Йорданов, гръден хирург, д-р Даниела Петрова, офталмолог, д-р Доротея Станчева, гастроентеролог, д-р Катя Кирова, УНГ специалист и д-р Деница Даскалова, общопрактикуващ лекар.

Някои от останалите отличени специалисти в пилотния проект Мисия Супердок 2020 са д-р Иванина Кацарова, общопрактикуващ лекар, Стара Загора; д-р Николай Гечев, педиатър и детски нефролог Пловдив; д-р Милка Йонкова, акушер-гинеколог, София; д-р Васил Пепелджийски, гастроентеролог, София; д-р Артин Магардичян, ендокринолог, Варна; доц. Даниела Грозева, дм, дерматолог, Русе; д-р Живко Сиромахов, уролог, София; д-р Василис Фурлакис, ортопед, София; д-р Стефка Драганова, пулмолог, Пловдив; д-р Красимир Шопов, хирург, София; д-р Ася Чакърова, кардиолог, София; д-р Георги Савов и доц. Георги Ангов невролози от Баланс Клиник, София; д-р Нина Миткова, офталмолог, София; д-р Зекерия Батмаз, УНГ, София. Пълния списък с отличените над 100 медици можете да видите тук.

„Добрият лекар е като едно слънце за своя пациент. Той може едновременно да му даде и нужната високопрофесионална помощ, и благотворната човешка топлина, която е също така ценна за възстановяването му,“ споделя Теодора Петрова, управляващ партньор във Ведра Интернешънъл, партньор на инициативата, „затова за нас беше така важно да се включим в Мисия Супердок 2020 и да предоставим награди за всички отличени лекари, спечелили доверието и дори любовта на своите пациенти в superdoc.bg.”

В годината на пандемията в окото на бурята бяха лекарите повече от всеки друг път. Обществото осъзна още по-ясно колко благородна е медицинската професия и всеки човек стана свидетел на саможертвите и всеотдайността, които изисква тя. Моментите на криза неизменно провокират нов поглед към действителността, а сътресенията от изминалата година доказаха колко е важно да оценяваме това, което имаме и да изразяваме своята благодарност – към всичко, което ни носи щастие и утеха, към близките хора, но и към онези медици, които са ни предоставяли професионална, но и човечна грижа за здравето независимо от обстоятелствата. Именно това е Мисия Супердок.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти