На парти с dm и "Веселите зъбки"

Платена публикация

На парти с dm и "Веселите зъбки"
Снимка: Thinkstock

Невероятно парти с много подаръци, игри и веселие ще организира dm в рамките на социалната инициатива "Веселите зъбки".

Празникът на "Веселите зъбки" ще се проведе на 23 ноември, събота, от 10,30 ч. в търговски център Сердика пред филиалът на dm.

Партито ще бъде открито от служители на dm и актьори, които ще разкажат приказката от книжката за веселите зъбки за Алекс, Зъбчо и Фели – Феята на зъбките.

Децата ще се разходят по Пътя на Веселите Зъбки - специални кътове за творчество, образование и логически забавления. На масата на стоматолога малките изследователи ще могат да видят как изглеждат инструментите на зъболекарите.

Веселото настроение ще поддържа клоун, който ще разсмива и едновременно ще учи малките как да мият зъбките си. Детска вокална група "Смехоранчета" ще поздрави гостите с музикална програма, включваща и специално написаната за кампанията "Веселите зъбки" песничка.

Разбира се, ще има много танци.

За всички посетители на dm в Сердика център в деня на събитието продуктите от сектора устна хигиена ще могат да бъдат закупени с 25% отстъпка.

Специалното събитие, организирано от dm, е кулминацията на социалната инициатива "Веселите зъбки", която dm България реализира през месец  ноември в 20 града на страната.

В рамките на проекта над 10 000 деца вече получиха продукти и развлекателни материали на тема устна хигиена.

Но кампанията не спира дотук. В подкрепа на децата без родителски грижи dm осигурява на всички деца от SOS къщата в Дрен консумативи за устна хигиена в рамките на половин година.

Инициативата се осъществява с подкрепата на Сдружението на българските зъболекари.

Кампанията е насочена към деца на възраст между три и седем години и техните родители и цели да информира и създаде у децата правилни и редовни навици за почистване на зъбите, още от появата на първото млечно зъбче.

Инициативата се провежда във всички страни, в които присъства марката dm.

На сайта на dm България можете да откриете специалната песен "Веселите Зъбки", специално написана да забавлява и учи най-малките на много полезни съвети за устната хигиена - dm-drogeriemarkt.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти