#MyMallMix - есенното вдъхновение на модните блогъри от Тhe Mall

Платена публикация

#MyMallMix - есенното вдъхновение на модните блогъри от Тhe Mall
Снимка: netinfo

Макар и студено навън, слънчевите лъчи все още се прокрадват и правят деня ни малко по-ведър. Есента е красива, цветовете са навсякъде, вдъхновяват ни за нещо различно, а защо не и за някоя нова покупка.

Вниманието ни привлича новата кампания My Mix на The Mall. Освен, че ни приканват с новите си колекции те са избрали и три ослепителни дами, които да ги представят. Това са блогърките - Ивана Александрова от Dream of Joe, Полина Билоконна от PolinaSofia.com, и Billyana Slaveykova – Bibons.

Днес отделяме внимание на Ивана, която няма да разказва за новите дрехи в гардероба си, а ще даде полезни съвети как да се погрижиш за своята кожа и кои козметики и аромати не трябва да пропускаш през есен 2017.

Нейната увертюра започва с това, че есента е времето на тъмните червила, интересните аромати и задължителна грижа за кожата. Първите и спирки са Pretty Shop и Douglas, където избира парфюмите – Girl of Now на Elie Saab и Kenzo World. Описва ги като пристрастяващи и свежи, като вторият е по-подходящ за студените дни.

Снимка: netinfo

От там тя се пренася към продуктите за кожата на лицето. Много важни, тъй като сега е моментът да я подложим на по-богата и хидратираща грижа и да я предпазим от лошото влияние на студа и вятъра. В селекцията и отново попадат два продукта - Dior One Essential Skin Boosting Super Serum и маската Clarins SOS Hydra. Със сигурност не трябва да забравяме и кожата на тялото, защото тя също се нуждае от нашето внимание. Според нея за есента трябва да заложим на по-подхранващ крем. Тя залага на сигурно с лосион за тяло Dream Cream на Lush, който е с изцяло натурални съставки.

Ивана не приключва до тук. Тя продължава смело и с избора на декоративна козметика, за която може да прочете в нейния блог – Dream of Joe.

За нас най-приятната част в The Mall е, че пазаруването е свързано и с много награди. Всеки, който закупи дрехи, аксесоари или козметика, съчетае ги в страхотна визия и ги сподели в Instagram с #MyMallMix, може да спечели GIFT карта на стойност 50 лв.

Така че побързай и не губи време!

*Всички продукти можете да намерите в Pretty shop, Douglas и Lush:

Dior  - Skin Boosting super serum one essential - 226 лв, 50 ml

Elite Saab - Girl of now - 202 лв

Clarins SOS Hydra 75 ml - 75 лв

Lush dream cream - 35,90 лв

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти