Модерни предложения обувки на платформа за стилни дами

Платена публикация

маратонки кецове
Снимка: Converse

Те ще ти добавят увереност и няколко сантиметра, както и правят всяка стъпка по-плавна. Дамските обувки на платформа отдавна са навлезли в стрийтуеъра и са любима част от сетовете на почитателите на уличните тенденции. Планираш да се сдобиеш с поне един чифт, но не знаеш на кой модел да се спреш? В тази статия ще намериш списък с най-добрите предложения за дамски маратонки и кецове на висока подметка. Привлякохме ли вниманието ти? Чети нататък!

Nike Air Force 1 Platform

Маратонките Nike Air Force 1 са икона в уличната мода, така че не е изненада, че тяхната версия на висока подметка също е зашеметяваща. Тези обувки на платформа съчетават класическа лицева част с дебела и интересно набраздена подметка. Предимството на тази версия на Air Force е новият тесен дизайн, който позволява перфектна персонализация и прави маратонките още по-впечатляващи визуално. Високите Air Force се предлагат в няколко цветови варианта. Можеш да избереш белия цвят, който най-често свързваме с този модел, да заложиш на черни обувки на платформа или пък на оригинален вариант – Nike Air Force 1 Platform в момичешко пастелно розово.

маратонки кецове
Снимка: Nike

Nike Blazer Low Platform

Вторият топ модел на платформа от Nike е нова интерпретация на емблематичния модел Nike Blazer. Тук марката се решава на по-ниска лицева част на кецовете и разбира се да ги постави на по-висока подметка. Тези решения правят маратонките Nike Blazer Low Platform особено елегантни. Също така трябва да похвалим изключително женствения им дизайн – те се предлагат в бяло, но разчупени с голям лъскав Swoosh – сребрист или в цвят мед. Купувайки си тези маратонки, разбира се, можеш да разчиташ на изключителен комфорт. Дишащата горна част и гъвкавата стабилна подметка определено стават.

маратонки кецове
Снимка: Nike

Vans UA Oldskool Platform

Дамските обувки с платформа, които си заслужават, не са само маратонки. Гуменките също са популярни обувки, които се предлагат с висока подметка. Особено внимание заслужават обувките Vans UA Olsdkool Platform. Неостаряващият силует на „обувките за скейт" изглежда много по-добре на висока подметка и всъщност не ти трябва нищо повече. Кецовете Vans UA Oldskool Platform се предлагат в различни варианти – класическо черно с бели елементи, чисто черни или дори с модерен и набиващ се на очи шахматен мотив или... комбинация от каре и растителен мотив. 

маратонки кецове
Снимка: Vans

Converse Chuck Taylor All Star Lift

Ако сме на тема кецове с висока подметка, не можем да не споменем най-яките обувки Converse на платформа. Сред тях със сигурност е моделът Converse Chuck Taylor All Star Lift, който – няма изненада – е класическият All Star над глезена, но поставен върху много по-дебела гумена подметка. Предлагат се в емблематичен бял и черен вариант, но също така и в не толкова очевидни цветове като например розово или светлосиньо.

Converse Run Star Motion

И накрая, нещо за дръзките – дамските обувки Converse Run Star Motion, които съчетават класическата горна част на маратонките Chuck Taylor с масивна подметка с футуристична форма. Тези неповторими обувки с платформа в момента покоряват градските улици и могат да бъдат открити буквално навсякъде. Подходящи са за всички сезони и именно благодарение на дебелата си подметка могат да се носят дори през зимата. Допадат ли ти? Със сигурност няма да останеш незабелязана с тях!

Вече знаеш ли кои дамски обувки на платформа скоро ще станат част от твоите визии? Ще откриеш споменатите по-горе модели в онлайн магазина и в избрани магазини Sizeer.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти