Моден джубокс в сърцето на града

Платена публикация

Моден джубокс в сърцето на града
Снимка: Mall of Sofia

До 30 октомври Mall of Sofia ви кани да се запознаете с новите модни тенденции за есен-зима 2013/2014 и да се възползвате от специалните оферти на магазините в мола.

Станете част от арт инсталациите, концертите, пробвайте различните модни стилове. Елате и се забавлявайте в Mall of Sofia, където ще можете да проследите връзката между мода и музика.

За специалните пространства на „музикалните кутии“ са се погрижили четирима от най-добрите български артисти, занимаващи се с мода, дизайн и фотография: Виктория Книш (дизайнер и фотограф), Ясен Згуровски (художник и артист), Илка Пейчева (илюстратор) и Насимо (графити артист).

До края на октомври ви очакват безброй забавни пантомимни пърформънси, ексклузивни промоции и подаръци от наемателите в Mall of Sofia.

На 17 октомври Остава вече направиха уникално шоу в стила на глам рок културата. Ден по-късно експлозивната Рут Колева представи денс поп стила.

Станете част от гръндж културата на 24 октомври от 18 часа с рок съдействието Тома и неговите хитове.

Ако хип-хоп стилът е в кръвта ви и се забавлявате истински с него, заповядайте на 25 октомври от 18 часа, когато Лора Караджова ще направи невероятно музикално шоу специално за всички посетители на Mall of Sofia.

Очакваме ви, за да проследим модните тенденции през погледа на различните музикални стилове.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти