Мисия: По-добра версия на себе си

Платена публикация

Eve Become
Снимка: AVON

Да търсиш своето по-добро аз е здравословна мисия, когато знаеш как да го правиш! Когато вдъхновението ти идва от желанието да помогнеш на себе си, а не да се състезаваш с другите.

Вдъхновен от развиващата се красота на пеперудата, новият EVE Become е уникален аромат, който се трансформира върху кожата ти през целия ден и ти осигурява ново изживяване всеки път, когато го помиришеш.

Точно както пеперудата се трансформира в деликатна, но мощна и уникална красота, така всяка жена се превръща в себе си чрез собственото си пътуване в живота. Парфюмеристът Frank Voelkl създаде аромат, който е метафора за уникалната красота на дамите и който издържа през целия ден с този, който го носи.

Eve Become
Снимка: AVON

Eve Become попада в категорията плодово-флорални аромати с бленда от иновативен мускус и кралска гардения, трансформираща флоралността си от радостна към чувствена, за да създаде различно преживяване всеки път, когато вдишаш аромата.

За да разкаже по-убедително историята на новия си аромат, AVON си партнира с лайф коуча Александра Създова, за да повдигне темата за личностното развитие и трансформацията ни в по-добра версия на самите нас. Ето какво споделя специалиста по темата кои са най-трудните стъпки, които трябва да предприемем в тази посока: „Като начало осъзнаването, че трябва да направим промяна. Понякога е много трудно първо да осъзнаем, че до момента сме живели живота си с разбирания и модели на подражание, които не са ни довели до желаните състояния и места на които бихме желали да бъдем, и след това да повярваш, че всичко е възможно да се промени. Накрая всичко, което е научено и променено трябва да се утвърди във времето, за да не се връщаме назад в своите мисли и съждения.“

Eve Become
Снимка: AVON

Най-важно е да разберем първо, кое е най-доброто за нас, коя е тази „най-добра версия на себе си”, която искаме да постигнем и едва тогава да започнем да правим промените.  Опитахме Александра Създова и коя промяна се постига по-трудно – тази в личния или в професионалния живот?

„И двете сфери са свързани. Ако не сме удовлетворени в личния живот, няма да бъдем и в професионалния, неизбежно е. Когато променим себе си, ще променим и възприемането на ситуациите, ако не успеем да променим ситуацията, променяме отношението си към нея.

Единодушни сме обаче, че най-важно е първо да имаме любов към себе си и след това напълно естествено да изпращаме любов към другите. Затова в месеца на любовта, не чакайте, а подарете на себе си нещо, което ще ви усмихне и ще ви направи щастливи. Като новия EVE Become, който с всяко пръскане на аромата ще ви напомня, че сте една крачка по-близо до своето по-добро Аз и само вие сте тези, които държат ключа към вдъхновението и мотивацията да се променяте и развивате всеки ден.

За още вдъхновение по темата следете и профила на AVON в Instagram @avonbulgaria, където през целия месец те очакват вдъхновяващи послания, съвети и идеи по пътя към най-добрата ти версия!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти