Мицеларната вода – да, вече е и за уста!

Платена публикация

lacalut
Снимка: iStock

Мицеларната вода е сред топ продуктите за грижа за кожата и вече почти няма човек, който да не я е поне изпробвал. Но ако сега чуете, че има мицеларна вода за уста…? Сигурно ще кажете – ама как така, какво имате предвид – да се жабуркаме с мицеларна вода, така ли?

Да, точно това имаме предвид. Най-новото приложение на мицеларната технология е в грижата за устната кухина, зъбите и венците, в зависимост от специфичните нужди на всеки човек.

Новите води на Lacalut са вече тук, за първи път в България, за да ви ни изненадат с новината, че са ефективен и свеж начин да поддържаме здрави венците си, да се справим с плаката и да осигурим комфорт дори и на чувствителните зъби.

От лабораториите на Dr.Theiss Naturwaren – производителя на Lacalut, са се постарали да удовлетворят различните потребности и да се погрижат за основните проблеми, с които се срещаме при грижата за здравето на устната кухина.

Мицеларните води за уста действат в няколко направления.

мицеларна вода
Снимка: Lacalut

Точно както при почистването на кожата, и тук мицелите се свързват със замърсяванията, улавят бактериите и замърсените частици, дори и тези в труднодостъпните междузъбни пространства и ги извеждат извън устата, а за нас остава удоволствието да прекараме език по чисти и гладки зъби и да се усмихваме повече.

лакалут
Снимка: Lacalut

Това не е всичко, мицеларната вода за уста инхибира - ограничава образуването на зъбен камък, зъбна плака и кариес.

Ако сте от хората, при които по-често се образуват кариес и зъбен камък, то мицеларна вода Lacalut е важен елемент от ритуала за грижа и здрави зъби, който ви съветваме да не пропускате.

Ако пък държите на искряща „бяла“ усмивка, заложете на мицеларната вода Lacalut с нежен избелващ ефект, без да уврежда емайла на зъбите. Предотвратява бъдещи оцветявания и освежава дъха с вкус на ледена мента.

А за хората, които искат всичко наведнъж и си падат по мултифункционалните неща, е водата Мулти-ефект, която едновременно унищожава бактериите, ограничава образуването на зъбен камък и така спира и възпалението на венците, а флуоридните съединения в нея предпазват от развитие на кариес. За разкош, в нея има и ехинацея, която ускорява заздравяването на малки ранички.

Водите Lacalut идват в страхотни и свежи вкусове – на замразено манго, ментол и евкалипт, в големи разфасовки (500 ml), за да си имаме за по-дълго. а Употребата им е повече от лесна и наистина приятна... Изплаквайте интензивно с около 10 мл от водата в продължение на 30 секунди, изплюйте и готово! Не изплаквайте допълнително с чешмяна вода, защото това унищожава ефекта от мицеларната.

Може да я използвате по всяко време на денонощието – след измиване на зъбите, преди това, между миенето – защо да не е верния съюзник за свеж дъх в офиса, или винаги, когато просто ви се прииска да усетите зъбите си свежи и чисти.

 

За още по темата, посетете Фейсбук страницата на Lacalut

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти