Mayoral колекция пролет-лято 2022 – топ предложения за момичета и момчета

Платена публикация

детски дрехи mayoral
Снимка: kidsfashion.bg

Mayoral е една от водещите компании за детски дрехи, която има зад гърба си над 80 годишна история. Балансиран дизайн, насочен към постигане на най-добра комбинация от мода, цени и качество, радва момичета и момчета на възраст от 0 до 18 години. 

Дните стават по-дълги и топли! Какво по-хубаво от това да подготвим гардероба на малките, за забавление и игри под слънцето. Надникваме в новата колекция на Mayoral пролет-лято 2022 година, която съчетава модерни и комфортни детски дрехи, стремящи се към актуалните тенденции на пазара. Както всеки път, брандът ни радва с новости, които ще направят аутфита на малките малчугани и на вече порасналите ни деца забележителен. Важно е да отбележим, че броят на дрехите от колекциите на бранда, изработени от устойчиви влакна, се увеличава. Например, 30% от тази пролетно-лятна колекция е с устойчив произход.

Пролетно-летни предложения за момичета

детски дрехи mayoral
Снимка: kidsfashion.bg

Коя малка дама не се нуждае от аксесоар, който да предаде луксозна и подобаващо завършена визия. В голяма част от комплектчета на Mayoral откриваме цветни и удобни диадеми в подходящи размери, които предават модерен завършен вид към марковото облеклото на хлапетата. В новите модели детски дрехи откриваме обновени семпли стилове, които предлагат стилна и актуална алтернатива на спортна и ежедневна визия. Топли цветове, предимно розов и бял, прилягат чудесно върху новата колекция на марката. Разбира се, не липсват и актуалните щампи на цветя и животни, които правят детските дрехи забавни, а обличането на малките по-лесно и забавно.

Пролетно-летни предложения за момчета

детски дрехи mayoral
Снимка: kidsfashion.bg/

Mayoral наистина е най-добър приятел на активните и щури момчета. Като цветове в новата им колекция детски дрехи, преобладават жълтите и оранжеви нюанси, които носят един допълнителен уют във визията на малките. За по-специални поводи брандът залага на бели блузки с акцентиращи в друг цвят яки и детски къси дънки или панталони, които са изработени от еластична и мека материя. Шапките с козирка определено са модерни и тази пролет. Mayoral предлага на момчетата класически шапки в различни цветове с позиционирано лого на тях. Няма как да пропуснем и новата им колекция маратонки за бебета и подрастващи момчета. Комфортна и дишаща стелка, гъвкава подметка и регулируемо закопчаване, които гарантират на малките целодневни игри без умора и неудобство в крачетата.

Mayoral е марка, която радва хиляди хора по целия свят. В онлайн магазин Kidsfashion.bg ще открием актуални и модерни визии на марката, както и вдъхновение, за това как да съчетаваме детските дрехи.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти