Маслина или Какао – кое да избера?

Платена публикация

Ziaja
Снимка: Ziaja

Още от дълбока древност маслините са тайната на древните гърци за приказна кожа. Извлеченото от маслини златисто масло (зехтин) е широко известно с благотворното си влияние и ценни съставки.

Именно маслината е в основата на първия продукт на полската козметична марка Жая (ziaja). Създадена през 1989 год в Гданск, Жая (ziaja) е семейна комания, основана от фармацевти. Първият крем, произведен от полската компания, е този с маслина. Оттогава серията се обогатява и включва продукти грижа и почистване на лице, душ гел и лосион за тяло, шампоан, балсам и маска за коса. Зехтинът, използван във всички продукти, е студенопресован, за да бъдат запазени всички полезни характеристики. Други съставки в продуктите са витамин А и Е, провитамин В5, масло от карите. С нежното си хидратиращо действие тази линия е подходяща за употреба от цялото семейство.

А ако сте любители на шоколада, то вашият избор за продукти Жая (ziaja) са тези с какаово масло - уникална линия без аналог на пазара със завладяващ аромат на какао. Асортиментът е широк и включва продукти грижа за лице, душ гел и лосион за тяло, шампоан, балсам и маска за коса. Каковите липиди в комбинация с витамини А и Е и провитамин В5 имат изключително подхранващо и регенериращо действиe и успокояват зачервяванията и възпаленията.

Ziaja
Снимка: Ziaja

Независимо кой продукт от Жая (ziaja) ще изберете, вие държите в ръцете си продукт с иновативна формула, но вдъхновен от натурални продукти, произведен по най-модерните стандарти и високо качество, клинично и алергично тествани и не на последно място - не са тествани върху животни.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти