Маски за лице с необичайни съставки

Платена публикация

Make Up
Снимка: Make Up

Маските за лице вече са на съвсем ново ниво! Времето, в което се предлагаха само в кремообразна форма, отдавна го няма. Корейските марки внесоха истинска революция в Европа - сега всички прилагаме маски за лице от плат или кислородни маски, образуващи балончета. Те не само изглеждат оригинално, но и изненадват със своите съставки. 

Make Up
Снимка: Make Up

Алое, глицерин, колаген, коензим Q10 ... Скука! За да може една съвременна маска за лице да впечатли взискателната жена, тя трябва да е нестандартна. Цветни опаковки, изключителни формули, тъкани, имитиращи сладки животни - продуктът трябва да бъде такъв, че да можете да го покажете и същевременно да е супер ефективен. Затова производителите непрекъснато търсят нови компоненти, за да можете да опитате нещо, което никой преди не е имал.

Време за балончета

Маските с балончета са истинска сензация. Те са под формата на гел или по-често памучно парче, напоено с вещество, което при нанасяне върху лицето започва да се окислява и образува пухкава пяна. Ефектът е забавен, приложението доставя удоволствие и се създава впечатлението, че кожата буквално се почиства пред очите ни. Маската с балончета се препоръчва особено за жителите на големите градове, където замърсяването е най-осезаемо. 

Make Up
Снимка: Make Up

Екстракт от охлювена слуз

В началото лепкавата субстанция не е много приятна. Междувременно обаче е истинска разкрасителна бомба за кожата ви! Филтратът се получава по хуманен начин от специални разплодни охлюви. Той преминава през процес на пречистване, благодарение на което няма мирис и е с неутрална консистенция. Преди няколко десетки години е открито, че ефективно изглажда, хидратира, предотвратява раздразненията, също така намалява обезцветяването и видимостта на белези и лунички. Съдържа: витамини А, С и Е, които инхибират процесите на стареене, хранителни мукопротеини, ексфолираща млечна киселина, омекотяващи и успокояващи колаген, еластин и алантоин, както и протеолитични ензими, разтварящи мъртвата кожа, така че активните съставки от маската да навлязат дълбоко в тъканта. 

Make Up
Снимка: Make Up

Конска мас

Не звучи приятно, но наистина няма причина за притеснение. Извлечението на този компонент датира от азиатската народна традиция. Маската с конска мас е средство за проблемна кожа с тенденция към омазняване и напукване. Оказва се, че животинската мазнина има силни противовъзпалителни и антибактериални свойства, така че успокоява раздразненията и помага в борбата с акнето. Също така има подмладяващ ефект. Веществото съдържа и овлажняващи липиди, идеални за суха и уморена кожа.

Яйчен жълтък

Make Up
Снимка: Make Up

Досега сте мислили, че яйцата става единствено за ядене? Чували ли сте за яйчни шампоани или балсами за коса? А за маска за лице? Тя е в състояние да направи много повече за кожата ви отколкото много други кремове. Оказва се, че жълтъкът съдържа лецитин, който също естествено се среща в клетъчните мембрани в човешкото тяло - с други думи: той допълва междуклетъчното свързващо вещество. Ако го осигурим допълнително отвън, кожата ще стане гладка, мека и изключително подхранена. Вкусната съставка има и регенериращи и леко ексфолиращи свойства.

Картоф

Колкото и странно да звучи - картофът е пазителят на женската красота! Маска за лице с екстракт от този популярен зеленчук ще ви изненада положително. Съставката е богат източник на витамини и минерали. Картофът е чудесен за кожа, склонна към дразнене, защото има успокояващо действие. Ефективно се справя с първите бръчки и намалява сивия тен на кожата. Лицето ви ще се изпълни с блясък и сияние.

Червено вино

Make Up
Снимка: Make Up

Маска на базата на напитката на боговете е идеалното решение за уикенд вечер с добър филм или с любимата ви книга. Екстрактът от червено вино е отличен антиоксидант - редовното приложение ще помогне за подмладяване на лицето и ще го направи по-еластично. Веществото също така намалява признаците на умора и освежава, като изсветлява тена. Освен това почиства и ви помага да се справите със запушените пори.

Не се бавете - грабвайте най-нестандартната маска, която видите и се убедете в пълния потенциал на кожата си!

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти