Май е месецът за борба със затлъстяването

Платена публикация

Май е месецът за борба със затлъстяването
Снимка: Формолайн L112

На 21 май тази година обществеността отбелязва Европейския ден за борба със затлъстяването и насочва вниманието ни към тревожно нарастващия брой граждани с наднормено тегло. Проблемът е не само козметичен и естетически, а крие сериозни рискове от сърдечно-съдови и мозъчно-съдови заболявания, метаболитни нарушения, злокачествени новообразувания и много други. Освен това затлъстяването е на второ място след тютюнопушенето като причина за преждевременна смърт. 

Разработеният от немските учени продукт Формолайн L112 е интелигентен и здравословен помощник в борбата с килограмите. Продуктът е натурален и е ефективна подкрепа в редукцията на теглото без да се налага драстична промяна на навиците на хранене. Приемът му не води до поява на обичайния йо-йо ефект.

Тайната на действие се съдържа в активната съставка полиглюкозамин L112. Веществото е извлечено от черупките на ракообразни и е с много висок потенциал на свързване с мазнините, които улавя като магнит още в стомашно-чревния тракт и възпрепятства усвояването им.

Натуралните таблетки действат в три направления:

*подпомагат трайно редуцирането на наднорменото тегло
*предотвратяват абсорбцията на лошия холестерол, приеман с храната
*контролират килограмите след отслабване

За резултатно и трайно намаляване на телесното тегло се препоръчват 2 таблетки 2 пъти дневно по време на двете най-богати на мазнини хранения. Формолайн L112 може да се приема както в подкрепа на различни хранителни режими, така и за поддържане на резултата от отслабването.

Допълнителен ефект е и усещането за ситост. Препоръчва се при диетични грешки, свързани с богати на мазнини порции, както често се случва по празниците. Резултатите се регистрират още през първия месец. Правилен прием на Формолайн L112 в комбинация с умерен режим на хранене и двигателна активност води до регулация на теглото с около 4 килограма в рамките на 12 седмици.

Намалената абсорбция на липиди за по-дълъг период от време означава по-малко калории за тялото и следователно допринася за значима загуба на тегло. Безопасен продукт с много добра поносимост. Подходящ е за продължителна употреба, дори и при диабетно болни, тъй като в състава му няма усвоими въглехидрати, глутен и холестерол.

Неви Крумова е собственик на салон за красота в столицата, фризьор по професия. Покрай непрестанните ангажименти в работата няма възможност да спортува. А хранителните режими и диетите внасят допълнително напрежение в иначе стресовото й ежедневие. С времето натрупва килограми, но с подкрепата на Формолайн L112 успява да редуцира теглото си с 8 кг.

Обичам сладостите на живота и не съм човек на диетите. Дори и да съм опитвала да спазвам някакви режими, е било за много кратко време. Ограниченията ме изнервят. Не мога да се откажа от сладкото, както и от по-мазната храна, защото е по-вкусна. Тъй като в салона е доста натоварено, не пропускам ден, в който да се възнаградя с вкусно парче торта или шоколад.

А предвид, че по цял ден съм заета и нямам възможност да се движа много – понатрупах килограми. Сестра ми сподели за натурален продукт, който е номер едно в Германия и аз реших да опитам.

Започнах да приемам Формолайн L112 в началото на миналата година. Продуктът ми допадна, защото е натурален и не беше необходимо да променям начина си на хранене драстично. Оставих си възможността да хапвам по-мазни ястия. Въпреки че не намалих приема на калории, успях да сваля 8 кг за няколко месеца и след това да ги задържа.

Продуктът ме направи по-дисциплинирана по отношение на пиенето на вода, тъй като се приема с повече течности. Сега мога да кажа, че изпивам по 2 л на ден. Винаги имам по един блистер в чантата. Приемам го при по-обилни хранения, в периоди, когато организмът ми има нужда от много калории и ми сe хапва повече.

Продуктът е лидер на немския пазар от 13 години и носител на наградата „Продукт за отслабване“ в Германия за 2013 г. Може да бъде открит свободно в аптеките, за повече информация посетете: www.formoline.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти