Магически съставки помагат на отслабването

Платена публикация

Магически съставки помагат на отслабването
Снимка: netinfo

За нас отслабването е намаляването на цифрите на кантара и влизането в любимите дрехи.

За тялото ни обаче изгарянето на мазнините е дълъг процес на разграждане на аминокиселини, активиране на хормони и контрол над производството на инсулин.

Важно е да му помогнем с подходящи съставки, за да се случват по-бързо всички тези сложни процеси.

За щастие, не е нужно да завършвате биохимия, за да дадете на тялото си това, от което се нуждае.

Можете да се доверите на дългогодишния опит на италианските специалисти от SANUSO, които съчетаха силата на маяни, горчив портокал и гуарана, за да ни дадат хранителна добавка, подпомагаща отслабването.

Маяни (колеус форсколий)

Известна от векове на аюрведа лечителите от Индия, тази билка е от рода на ментата. Използва се за лечение на лошо храносмилане, подуване, запек.

Активното му вещество – форсколин, повишава енергичността, забързва усвояването на мазнини и производството на инсулин, като подпомага бързата загуба на тегло”, обяснява диетологът д-р Велислав Георгиев.

При проведени проучвания от екип на университета Виктория в Мелбърн, е установено, че комбинацията от диета и форсколин дава по-добри резултати при пациенти с метаболитен синдром по отношение на намаляване на теглото, повишаване на добрия холестерол и намаляване на инсулиновата резистентност.

Снимка: netinfo


За България форсколинът е нов, напълно натурален продукт, който е изключително резултатен.

„Като част от Sanuso slim в комбинация с индивидуален хранителен режим, изготвен от лекар диетолог, тази хранителна добавка може да повлияе благоприятно редукцията на тегло, на пациенти с наднормено тегло или затлъстяване , както и на хора от различни възрасти които искат да подобрят своето здраве и да имат стройна фигура“, допълва д-р Георгиев.

Горчив портокал (бергамот)

Той намалява значително нивата на холестерол и кръвна захар.

Синефринът, който се извлича от този плод, забързва метаболизма, увеличава разхода на калории, повишава енергийните нива и разгражда мазнините, което води и до видимо намаляване на телесната обиколка.

Снимка: netinfo

Гуарана

Този плод се използва за приготвянето на енергийни напитки и тъй като е изцяло натурален продукт, е популярно средство за подобряване на резултатите сред активни спортисти и професионални атлети.

Извлек от него се използва за третиране и на хронична умора, проблеми с кръвното налягане, температура, главоболие и т.н.

Снимка: netinfo

Зелен чай

Зеленият чай е популярно и ефективно диуретично средство, което помага на организма да елиминира излишните течности.

Листата на това растение са изключително богати на флавоноиди като полифенол например, антиоксидант, който действа превантивно срещу оксидативен стрес.

Различни изследвания показват, че именно тази съставка на зеления чай увеличава енергийния разход на организма, чрез увеличаване на метаболизма на мазнини, потиска развитието на мастни клетки и забързва тяхното изхвърляне от тялото.

Снимка: netinfo

Освен за теглото е известно, че полифенолите рязко намаляват риска от развитие на сърдечносъдови заболявания и рак.

Хранителната добавка SANUSO за отслабване съчетава и четирите съставки, за да даде на организма ви подкрепата, от която се нуждае, за да постигнете по-бързо желаното тегло.

На сайта на компанията ви очакват не само добавката за отслабване, опакована в диамант, но и хранителни добавки за пречистване на организма, за поддържане на имунната система, за блестяща коса и здрави нокти, за копринено мека кожа.

Снимка: netinfo

 

 

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти