Луксозни ключове и контакти - малките украшения на дома

Платена публикация

ключове
Снимка: iStock

Всички интериорни дизайнери са на едно и също мнение - атмосферата в дома се създава от малките елементи - изборът на текстил за дома, декорациите, детайли като ключове и контакти за осветление. 

И няма как да оспорим думите им, нали. Често обликът на дома се сменя изцяло, само като се променят няколко възглавнички и няколко елемента в къщата. Можете да ги приложите спокойно и във вашия дом, ето как: 

Всичко трябва да е в един стил

Когато живееш в един дом, той се променя заедно с теб. Понякога нещо се чупи, ето онзи ключ за лампата в хола, например. Сменяш го веднага, защото не можеш без него, но трудно намираш същия и се примиряваш с такъв в друг нюанс, а често и в друг модел. 

Дори да работят безпроблемно, с времето ключовете за лампите и контактите се амортизират и загрозяват жилището. А ги ползваме всеки ден по няколко пъти и би било много по-приятно да имаме ключове за осветление, които ни носят радост, нали. 

Ако и във вашия дом положението е такова, или пък ако сега тепърва ремонтирате и се чудите какви ключове и контакти за електричество да изберете, съветваме ви да заложите на най-красивите и най-луксозните, които може да намерите. 

Не го правим от суета, а от практичност. Висококачествените, луксозни ключове за лампи са първо много издръжливи и второ, изглеждат феноменално добре. Те са в състояние да дадат смел акцент дори на обикновена бяла стена, боядисана с латекс и да променят изцяло излъчването на жилището ви. 

Нерядко ключовете за осветление и контактите са единственото нещо, което монтираме на стената и е нужно това “нещо” да бъде добре изпипано и стилно. 

В дом с разнородни ключове за осветление е добре всичко да бъде подменено наведнъж с продукти в един стил. А ако изберете луксозни ключове и контакти, вместо първите, които ви попаднат пред погледа, ще промените за добро цялото излъчване на жилището си. 

В тон или контрастни

При избора на луксозни ключове и контакти за осветление, както и за всички други елементи от дома, има винаги един важен въпрос - в тон ли да са цветово или конрастни на другите елементи от обзавеждането. 

По-смело е решението да изберете контрастни, защото именно в контрастите се крие красотата на дома. Ако всичко е в един цвят, ключовете, контактите и другите елементи ще потънат и ще се “загубят”. 

И обратно - добре изработени, нестандартни аксесоари ще привличат вниманието и ще ви създават радост. 

Откъде да изберете луксозни ключове и контакти

Ако търсите нещо оригинално, ще трябва да погледнете встрани от масовите предложения. В сайта на Discom има голям избор точно от луксозни ключове и контакти, както и от осветителни тела и цялостно електрооборудване. 

Удобството на пазаруването от онлайн електро магазин се крие в спокойствието да разгледате и сравните множество продукти, да се запознаете с техническите спецификации, размерите и методите на инсталиране на продуктите и в крайна сметка да получите в дома си точно тези луксозни ключове и контакти, за които сте си мечтали и които ще превърнат дома ви в малко бижу. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти