Любимите чанти и обувки на CCC вече и онлайн

Платена публикация

CCC
Снимка: CCC

Обувният гигант обяви начало на летните разпродажби

Пазаруването в CCC никога не е било толкова лесно! Феновете на модните чанти и обувки вече имат нова възможност да се сдобият с хитовите за сезона модели. Полската верига, която в България има 17 магазина, стартира и собствен онлайн магазин на www.ccc.eu. Магазинът е достъпен и през приложението ccc shoes & bags – online shop за Android и iOS.

Безплатна доставка и връщане, както и атрактивни отстъпки при следваща покупка са предвидили от обувния гигант за старта на онлайн магазина си. Членовете на CCC Club първи имаха възможността да избират от огромното разнообразие на чанти и обувки от новите колекции и да пазаруват без да излизат от вкъщи. За тях са предвидени и още допълнителни отстъпки и предимства.

CCC
Снимка: CCC

„Онлайн магазинът CCC.EU е един мащабен проект, върху който работим отдавна. За нас това е голяма крачка, защото имаме възможност да предоставим на нашите клиенти достъп до всички продукти на едно място по всяко време, без дори да излизат от вкъщи.“, сподели Венцислав Огнянов, Генерален директор на ССС за България и Сърбия.

Стартирането на платформата за онлайн пазаруване съвпадна с началото на атрактивните летни намаления. С до -50% отстъпка може да закупите модели от актуалните колекции пролет/лято на Lasocki и Gino Rossi, които впечатляват със стил и удобство, както и на свежарските Jenny Fairy и спортните Sprandi. В дамската линия на Lasocki сред много модели ще намерите леки балеринки, модерни джапанки на платформа или сандали с геометрична декорация. Има и вечните велурени каубойски ботуши и минималистични плоски джапанки, изработени от естествена кожа с релефен крокодилски модел. Да не пропуснем и чантите. Просторни, кожени á la shopper XL, меки средни чанти, но също така и малки, правоъгълни чанти за през рамо в пролетни пастелни нюанси.

В мъжката колекция дизайнерите се фокусират върху комфорта и доказаната класика. Сред хващащите окото модели са класическите маратонки от кафяв велур, перфорирана набук или зърнена кожа както с връзки, така и с нахлузване, в стила на популярните от години скейтборд маратонки.

CCC
Снимка: CCC

За най-малките фенове на обувките Lasocki изборът е безкраен. Ресни, възли, прозрачни материали и подметки, всички в палитра от сладки пастелни нюанси и сочни сорбета, допълнени от животински щампи. Колекциите Lasocki Kids & Lasocki Young изобилстват от модели с цветни или омекотени велкро кецове или удобни златни кожени сандали, които ще насърчат активното прекарване на времето навън.

Ексклузивно онлайн ще може да купите и хитовите спортни облекла на Sprandi.

За CCC:

CCC е пазарният лидер в търговията на дребно с обувки и един от най-големите производители в Полша. Групата има над 1200 магазина с обща площ над седемстотин хиляди квадратни метра, разположени в търговски центрове в 29 страни, както и собствена фабрика за кожени обувки в Полша. Широкият асортимент от обувки на достъпни цени се предлага за дамите, мъжете, младежите и децата от всички възрастови групи. CCC продава над 52 милиона чифта обувки годишно.

CCC работи на принципа на мулти-бранд концепцията, която включва продажбата на много марки за обувки под един покрив. Най-популярният бранд в CCC е Lasocki, който предлага изделия от естествена кожа. Повече от половин век той е бил достъпен само за дамите, но сега вече и мъжете могат да се възползват от него с линиите Lasocki Fashion For Men и Lasocki Casual, както и децата – с колекциите Lasocki Kids и Lasocki Young.

CCC
Снимка: CCC

В допълнение към собствените марки като Jenny Fairy, Clara Barson, Nylon Red, Cesare Cave, Vapiano и други CCC също така предлага лицензирани колекции от обувки. Пример за това е колекцията Disney, която е обожавана от децата заради любимите детски анимационни герои. Към широката гама от обувки магазините на CCC предлагат също модни чанти и аксесоари.

CCC въвежда най-новите тенденции в света на модата на полския пазар, като в същото време предлага достъпни цени. Компанията е фокусирана към обслужването и работи за това предлаганата продуктова гама и качеството на услугата да отговарят на най-високите очаквания на клиентите. Модни и достъпни продукти се предлагат на клиенти в Полша, Унгария, Словакия, Чехия, Австрия, Хърватска, Словения, България, Германия, Сърбия, Русия, Латвия, Литва, Украйна, Румъния и Естония, Молдова, Гърция и Швеция.

CCC
Снимка: CCC

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти