Късата пола – класика, но и нож с две остриета

Платена публикация

Късата пола – класика, но и нож с две остриета
Снимка: netinfo

Късата пола е класика и и без нея нищо не е същото. Често обаче тя се превръща в първопричина за появата на възпаления и настинки. Съчетана с тънък чорапогащник и секси токчета, тя ни кара да се чувстваме женствени и неустоими, но в същото време е сериозна предпоставка за разболяване.

Минусовите температури съчетани с къса пола са идеалната възможност да си докарате възпаление на пикочния мехур или иначе казано ЦИСТИТ. Имунната защита там отслабва, тъй като студът предизвиква спазми на кръвоносните съдове. Следва развиване на инфекция, която носи със себе си редица неприятни симптоми.

Установено е, че дамите страдат три пъти по-често от цистит от мъжете и при голяма част от тях той често се повтаря т.е. става хроничен. Възрастта, на която най-често се среща циститът е около 40 години, но разбира се има хора и от всяка друга възраст, дори деца.

Циститът е заболяване предимно на бактериална основа - най-често Escherichia coli, но може да бъде и на вирусна или гъбична основа. Главните признаци са чести позиви за уриниране и чувство на парене и болка по време на уриниране.

Още фактори, които спомагат за развитието на цистит: Недобрата хигиена, Слаба имунна защита, Недостатъчен прием на вода, Бременност, Жени в менопауза и други.

Снимка: netinfo

UroCist е медицинско изделие,

което се препоръчва както за предотвратяване на началото на цистит, така и като адювант в терапевтичното лечение. То спира прикрепването на бактериите Ешерихия Коли към стените на уринарния тракт, възпрепятства размножаването им и образуването на колонии, като спомага за бързото им изхвърляне от организма с урината и блокира развитието на инфекцията.

Всъщност високото съдържание на РАС-А(proanthocyanidins-A)- проантоцианидини, в екстракта от червена боровинка развива бариерен ефект срещу контакт на бактериите към епителя на пикочния мехур и изобщо не допускат прилепването на патогените по стените на пикочни мехур и така предотвратяват цистита.

Червените боровинки стопират възпалението на лигавицата и вътрешната стена на пикочния мехур и елиминират по-нататъшните рискове от инфекция. Прикрепянето на активния агент от плодовете към тъканите помага и за дългосрочната превенция на подобни проблеми.

За разлика от антибиотика, който действа на мащабно, проантоцианидините тип А действат много по-прецизно. Те унищожават само връзката на патогенната бактерия с рецепторите, без да унищожават цялата популация E.coli, някои щамове от която са част от полезната микрофлора в червата.

Малките плодове са богати също и на витамин C, фибри, есенциални минерали, манган, витамин К и други важни микронутриенти. Те са изключително богати на антиоксиданти – полифеноли, фитохимикали, флаваноиди, които оказват укрепващо действие върху имунитета.

Снимка: netinfo

UroCist съдържа и сух екстракт от листа на Мечо грозде (Arctostaphylos uva-uris L.) Билката е изключително ефикасна при цистит. Има очистително действие и успокоява възпалените пикочни пътища. Мечото грозде съдържа веществото Арбутин, което в тялото се превръща на хидрохинон - силен уринарен антисептик - убиец на бактерии и други микроорганизми. Съдържа още Урсолова киселина и изокверцитрин, които имат диуретични свойства. Мечото грозде е действа срещу няколко организми, включително E. coli и Staphylococcus aureus, характерни при инфекции на пикочните пътища. Билката унищожава също и Candida Albicans – честа причина за гъбичните инфекции.

UroCist е Адювант в превенцията и лечението на цистит.

Начин на употреба: Една таблетка дневно с чаша вода се приема през устата, за предпочитане вечер в продължение на най-малко един месец, както в случай на повтарящи се инфекции, така и след специфично лечение, дори и по време на антибиотична терапия. В случай на остър цисит се препоръчва да се вземат по 2 таблетки на ден.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти