Крем мус за лице – новият отговор на науката за женската красота

Платена публикация

Хубавият грим започва от крема за лице. Той подхранва, защитава, хидратира и подмладява кожата. 

Така създаваме идеалната основа за нанасяне на малките щрихи красота след това – малко руж, леко червило, блясък на клепачите и широка усмивка, за да имаме наистина прекрасен ден. 

Да поддържаме кожата си в оптимално за възрастта си състояние обаче има своите сериозни предизвикателства. 

Заради замърсяването на градовете, в които живеем, заради лошия ни хранителен режим и заради неумолимия ход на времето, кожата губи своята еластичност и блясък, изсушава се прекалено лесно, а колагенът полека лека започва да намалява. 

Всяка от нас търси достатъчно ефективна формула, която да се справя с всички тези проблеми, но и да идва от природата. 

Снимка: MERZ

С решаването на всички тези проблеми от много години се занимава немската компания MERZ. Известна със своите дражета Мерц Специал за коса, кожа и нокти, сега компанията обогатява серията си грижа за красотата с нов продукт – крем мус за лице в два варианта – с колаген и хиалуронова киселина. 

Формата на крема – като пяна, не е избрана случайно. В нея е внедрена специална дермо-витална формула, чрез която активните съставки попиват много по-добре и по-дълбоко в кожата, като я витализират и я даряват с копринено леко усещане. 

Крем-мусовете на Мерц Специал съдържат доказано ефективни съставки. Хиалуроновата киселина, екстрактът от алое и морският глюкозамин в Мерц Специал Крем Мус Хиалурон работят заедно за високоефективна хидратация и защита от изсушаване на кожата, а уникалната комбинация от колаген, витамин C и колаген-активатор в Мерц Специал Крем-Мус Колаген подпомагат здравето и еластичността на кожата за видим подмладяващ ефект. Подпомага се и синтезирането на собствен колаген, който е гарант за еластична и стегната кожа. 

Снимка: MERZ

Когато кожата е добре подхранена и в добро състояние, тя има нужда от съвсем малко грим, за да заблести в цялата си красота. 

Вижте повече за новия Мерц Специал Крем Мус Хиалурон и естествения грим в новото видео на Natali’s Beauty. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти