Косара Чигирева – едно InSync момиче в кампанията на Activia „Живей InSync“

Платена публикация

Косара Чигирева – едно InSync момиче в кампанията на Activia „Живей InSync“
Снимка: netinfo

 Да пишеш в блог е подобно на импровизираното пеене с четка за коса или дезодорант вместо микрофон– всеки го прави, но само някои са много добри в това. Преди 6 години, когато решава да създаде собствен блог заедно с три свои близки приятелки, Косара се отказва от престижната и добре платена кариера в рекламна агенция и се впуска в новото приключение. Макар името „Момичетата от града“ да е кокетно, не бива да се прави грешката, че блогът е клонинг на известен американски сериал, разказващ премеждията в ежедневието на четири дами. За разлика от тях Косара отрано осъзнава, че щастието и балансът в живота се крият в това да правиш нещата, които те вдъхновяват и които правиш с желание. Видяхме се с Косара в една студена сутрин, за да разберем защо взе решение да се включи в новата кампания на Activia и какво според нея означава да „Живееш InSync“.

Какво вдъхновява момичетата според теб?

Не мисля, че има конкретен списък от неща, които вдъхновяват всички момичета. Вярвам, че всяка от нас има свой вътрешен набор от ценности, които я карат да вярва и мечтае. И все пак ние сме по-емоционални и по-зависими от качеството на общуване и взаимоотношенията между хората от мъжете.

А какво те вдъхновява теб?

Всички момичета, които познавам и ме заобикалят, ме вдъхновяват с ежедневните си малки и големи победи. Забелязвам и че напоследък все повече жени са склонни, без да се притесняват, да разкрият какво искат и ги прави щастливи.

Какво за теб е това да бъдеш InSync?

Най-важното е да се приемаш такава, каквато си, да следваш сърцето си и да не се страхуваш от грешките си, а да се учиш от тях. По-важно е да опиташ, отколкото цял живот да живееш с мисълта, че си пропуснал дадена възможност.

Кои според теб са трите най-важни неща, които карат едно момиче да бъде InSync?

Да не се страхува от новото и непознатото и да вижда отвъд видимото.

Разкажи ни за период от живота си, когато не си била “InSync”. Какво направи, за да промениш това?

Според мен всяко момиче минава през подобни моменти, но в тези случаи най-важни са близките и приятелите, които те заобикалят и вярват в мечтите ти.

Всеки ден ли се чувстваш InSync?

Да! Винаги вярвам, че всичко ще се подреди, дори и в моментите, в които усещам вътрешна слабост!

Имаш ли ритуал, който непременно изпълняваш, ако се чувстваш не напълно уверена в себе си?

Не, не бих казала. Най-важното е общуването с хората, които обичам. То ми помага да намаля стреса и вътрешните колебания.

Какъв съвет би дала на жените, които не са уверени в себе си? Как да променят това?

Не мисля, че има готови формули и решения, когато не си уверен в себе си. Според мен най-важното е да не се отказваш, когато срещаш трудности. В живота не всичко се подрежда по магически начин, освен късмет се изисква осъзнатост и способност да поемаш рискове.

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти