Колекциите на CCC за сезон есен-зима 20/21: горещи хитове за страхотна есен

Платена публикация

CCC обувки
Снимка: CCC

Списъкът с най-горещите есенни модни акценти тази година е изключително наситен и обширен. От тежки милитъри ботуши, през класически боти и обувки, модели, обогатени с крокодилски шарки и каубойски мотиви, до спортни и туристически обувки. А какво трябва да има в нашия задължителен списък? CCC и най-новите хитове на Jenny Fairy, Gino Rossi и Lasocki идват на помощ!

През новия сезон безспорен фаворит са масивните ботуши на дебела подметка – вдъхновени от милитъри стила, или ботушите с издължена и остра предна част. Експресивните детайли придават модерен характер – например релефи, плътно капитониране, дебели връзки за обувки, катарами и джинсови елементи. Всичко това придружено от широка гама от цветове. Внимание, мръсно бялото е абсолютен хит на сезона! В това отношение моделите от колекциите Gino Rossi и Jenny Fairy са незаменими.

CCC обувки
Снимка: CCC

Друга ясно очертана тенденция е каубойският стил. Боти и ботуши с шевове, плътни ресни и в изключително есенни цветове – бордо, тъмен шоколад или катранено черно. Всичко това се допълва с аксесоари в бохо стил. Не комбинирайте с чанта в същия цвят, а изберете такава в цвят каки, горчица или камел.

CCC обувки
Снимка: CCC

Изчистените и елегантни модели винаги са сигурен избор. Вземете стилни, минималистични мокасини от Gino Rossi – този сезон задължително с крокодилскa текстура или принт – или класически обувки Lasocki, към които си струва да посегнете, защото са изключително подходящи за офиса. Надеждно решение са и удобните обувки на платформа, както и тези със стабилен широк ток.

CCC обувки
Снимка: CCC

Лачени (с много модерен блясък тази година!) или велурени боти в стил Челси са друго интересно решение за новия есенен аутфит. При тях отново срещаме животински принт, но този път той е придружен от странични ципове или деликатни катарами. Хитът на есен‘2020 са и декоративните свързващи елементи, които изглеждат страхотно както на ботуши, така и на ниски обувки.

CCC обувки
Снимка: CCC

За тези, които ценят комфорта и функционалността, CCC неизменно препоръчва спортно-елегантните модели от колекцията Lasocki или – малко по-смелите и по-модерни Jenny Fairy. Привидно тромави и тежки, те се комбинират с всеки стил. В последната версия, моделите на подсилена подметка, разбира се с животински принт, са предимно в черно, сиво и пясък.

Модните хитове от есенно-зимните колекции на Gino Rossi, Lasocki и Jenny Fairy са достъпни на www.ccc.eu/bg и в магазините на CCC.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти