Коледа идва по-рано с Philips в BILLA!

Платена публикация

BILLA
Снимка: BILLA

Коледа е неповторима и всички я чакаме с нетърпение именно заради това – защото е най-хубавият, най-семейният, най-уютният и топъл празник през годината. А, да не забравяме и почивката, която Коледа носи, както и срещите с роднини и приятели и, разбира се – подаръците! Да, Коледа едва ли щеше да е толкова очаквана, ако не бяха подаръците, няма какво да се лъжем. 

Само ако можеше обаче да си спестим цялата коледна истерия, която обхваща градовете ни в дните преди Рождество Христово... нали се сещате какво имаме предвид? Задръстванията, тълпите от желаещи да купят всичко, което им се изпречи пред погледа, празнични опаковки, ревящи деца.... брррр, направо да те втресе само като си го представиш!

Затова и по-предвидливите от вас, които последната година са си докарали нервен срив и обриви покрай коледното пазаруване, тази сигурно вече се запасили с подаръци за цялата рода още от юли месец, и сега блажено си почиват. 

Останалите обаче (а те са много!) сигурно са доникъде с планирането на тазгодишните изненади, и ако в момента четете това и започва да ви става лошо от идеята за коледен шопинг, ето една чудесна новина, която доста ще ви разведри!

В магазини BILLA можете да закупите страхотни продукти от марката Philips и то с до 50% отстъпка. Това, което трябва да направите – а вие така или иначе го правите в BILLA, е да пазарувате, като за всеки 10 лева сметка, ще получите по 1 бонус точка. При събрани 5 бонус точки получавате отстъпка от цените на разнообразни уреди, които след това можете да превърнете в перфектен коледен подарък!

Отстъпката стига до 50%, а асортиментът е толкова разнообразен, че буквално може да напазарувате коледни подаръци за всички от сърце – за деца, за братовчеди, баби, мъже и жени, въобще – за цялата рода, че и отгоре. 

Няма шега – ще можете да се обзаведете с чисто нова кафемашина, за да ви започва утрото свежо, така необходимият в момента пречиствател на въздуха, стилен блендер за смутита, за да сте в добро здраве цялата година, страхотни електрически четки за зъби за възрастни и деца, сешоари,  фотоепилатори, ютии и тримери. Въобще, изборът ще е труден с толкова много и качествени продукти на Philips, че е добре да започнете отдсега да планирате какво ще взимате!

Възползвайте се от лоялната програма на BILLA, за да можете наистина с няколко посещения едновременно да напазарувате за предстоящите празници, но и да натрупате точки, за да обезпечите чувала с коледни подаръци. Повтаряме за по-разсеяните – при всяка сметка от 10 лева получавате1 точка; 5 точки = отстъпка,а след това избирате за кой уред ще я ползвате и си отивате вкъщи с прекрасен подарък – за вас или за друго обичано от вас същество.

Така Коледата ще е осигурена, вие ще сте спокойни и всички ще са щастливи. Както се казва из народните мъдрости, с един куршум – два заека, а в случая зайците даже са повече, при това са Philips! Весели празници!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти