Кокетни вдъхновения за пролетна визия

Платена публикация

Кокетни вдъхновения за пролетна визия
Снимка: netinfo

Ето че дойде време зимата да отстъпи място на пролетта. А какво по-хубаво от това да посрещнете новия сезон с чисто нова визия? Предлагаме ви свежи идеи и смели решения, защото именно слънчевите дни предразполагат към експерименти.

Деним

Снимка: netinfo

Комбинирайте светли дънки, дънкова риза и тениска

Денимът е отново на мода и този път с влиятелно присъствие, не само в дамския, но и в мъжкия гардероб. Много дизайнери се връщат с пълна сила към тази тенденция, като ни представят иновативни предложения и стайлинг идеи. Дънковата риза е нещо, което ще бъде топ тенденция през идния пролетен сезон. Нашият любим стайлинг е: Денимена риза и изчистена бяла тениска отдолу. Съветваме да заложите на него!

Стрийт стайл

Снимка: netinfo

Заложете на пола, къс топ и кецове

Семпъл, елегантен и едновременно с това толкова небрежен и ненатоварващ. През последните няколко години стрийт стайл модата се превърна във важен фактор и фешън барометър, така че няма как да го подминем или да не го приемем на сериозно. Задължително е да изберете аксесоар в ярък цвят към тоалета си, за да е изцяло завършена визията ви.

Градска елегантност

Снимка: netinfo

 Скъсани дънки, сако в ярък цвят, топ и обувки на висок ток

За страхотно пролетно настроение създайте истински цветен шедьовър. За целта съчетайте сако в ярък цвят с тениска и скъсани дънки . Обувките на висок ток ще стоят много добре, ако са комбинирани и с малка чантичка.

Бохо стил

Снимка: netinfo

Еспадрили , рокля и чанта

Идеалната визия за този сезон и най-вече периода на идните отпускарски дни е стилът "бохо". Излъчващ свободата на хипи движението, подчертаващ женската красота и приканващ ни към приключения, той е страхотен избор за топлите пролетни и летни дни, които предстоят! Изберете лека рокля, удобни еспадрили и разбира се не забравяйте и подходяща чанта или раница към тях.

Звезда на вечерта 

Снимка: netinfo

Елегантна рокля

Пролет е и вечерните партита са неминуема част от програмата ви. Предстоят ти много, но нямаш подходящи рокли? Защо не започнеш да попълваш гардероба си? И запомнете: Една лятна рокля, която носим на парти, не е просто поредната дреха от гардероба ни - с нея ние казваме нещо на околните. И по-важното - демонстрирате стил и присъствие. Приготвили сме ви няколко предложения, които биха ви помогнали да оставите своята следа на всяко едно събитие.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти