Кой е най-сигурният начин да запазите децата си здрави по време на грипните вълни?

Платена публикация

снимка
Снимка:

Има ли по-мъчително нещо за един родител от това да гледа детето си болно? Знаем, че е неизбежно, но всеки път тревогата успява да ни отнеме съня.

Всеки родител иска детето му да е здраво, да има енергия, да играе навън, да ходи на детска градина и училище, и би направил всичко по силите си това да е възможно. Често обаче прибягваме до различни методи за справяне с боледуването, чиято функция е свързана с потушаване на пожара, а не толкова с предотвратяването му.

Това обаче води до следващия път, когато детето се разболее и се влиза в познатия омагьосан кръг – тревожност, безсънни нощи, постоянна грижа, лекарства, билки и преглеждане на всичко подходящо, останало в аптечката.  

Знаем, че стабилизирането и поддържането на здравето на деца се корени в тяхната имунна система. Имунитетът е специална вселена в човешкото тяло и децата непрекъснато я развиват, като се борят с постоянна поредица от микроби, вируси и други организми.

Но как родителите могат максимално ефективно да подпомогнат за укрепването на имунната система на децата си и нормалното ѝ функциониране, без да товарят все още крехките им организми с медикаменти и недоказани бабини лекове? Един добър продукт за имунитет не трябва да пречи на тази естествена конструкция, а да помага на детето, когато е необходимо.  

Когато се раждат, децата се нуждаят от компоненти, съдържащи се в кърмата на майката, за да се развиват здрави и жизнени. С порастването си, те имат нужда от витамини, минерали и антиоксиданти, които могат да си набавят чрез здравословна диета, достатъчно сън и активности, но не винаги са достатъчни.

Модерната медицина, специализираща в детско здраве, се развива и усъвършенства с всеки изминал ден.

Имунис, нутрицевтикът на Sun Wave Pharma, има потенциала да стане новият най-добър приятел както на родителите, така и на децата им. Той съдържа най-полезните компоненти от състава на майчиното мляко - олигозахаридите, пречистени полизахариди – бета глюкани от бирена мая, които повишават способностите за реагиране на имунната система при децата, коластра и най-необходимите за едно дете витамини и минерали – C, D и цинк.

Тази проста, но ефектива комбинация от вещества е не само полезна, но намалява умората и изтощението и не причинява странични ефекти на чувствителния детски организъм. Освен това Sun Wave Pharma валидират всеки един състав в реално проучване под стриктно наблюдение на водещи педиатри. Имунис осигурява правилната защита без свръхстимулиране на имунната система и действа само при среща със заплаха за организма.  

Родителите в днешно време сякаш са се примирили с една реалност, в която децата им се разболяват през седмица, или веднага щом крачетата им стъпят в детската градина. Това не би трябвало да е така.

Родителите заслужават да са спокойни, а децата – да са здрави и енергични. Иновативни продукти като Имунис са обещаващ знак за едно по-здраво и изпълнено със смях и игри бъдеще за нашите деца. И най-хубавата част: Имунис идва под формата на саше с вкус на ванилия.

Може да го разтваряте в киселото мляко за закуска или в кремчето за десерт. Във всеки случай, детето ви ще ви моли да си пие витамините, не вие него. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти