Кой е любимият уред в кухнята на Станка Златева?

Платена публикация

Кой е любимият уред в кухнята на Станка Златева?
Снимка: netinfo

Тя е… Носител на 5 световни и 6 европейски титли по борба. С 2 медала от Олимпийски игри. 3 пъти спортист номер едно на България! Тя е Станка Златева! Първата българка световен шампион по борба. Тази, която създава бъдещите момичета шампиони на България.

За да поддържа добрата си форма, Станка Златева разчита на Нутрибулет.

Вижте какво сподели тя за него:

Здравей Станка, разбрахме че един от любимите ти уреди е Нутрибулет. От кога го използваш?

Имам Нутрибулет от поне 4 години, подари ми го една моя приятелка за рождения ден. Защото свалях килограми и ми беше нужен.  Беше малък, преносим и можех да правя всичко с него. Нутрибулет свърши страхотна работа за мен и в активната ми кариера и сега ми върши страхотна работа.

За какво използваш уреда?

Мисля, че може да го ползваме за абсолютно всичко. И за разтоварване, и за натоварване. (смее се) Зависи на кой какво му е нужно в момента. Върши страхотна работа. Бързо, спестява от времето. Нутрибулет може да се ползва за абсолютно всичко, докато другите соскоизтисквачки определено само за сокове. Тук може да правиш много други неща. Да мелиш ядки, по-твърди неща да комбинираш, докато със сокоизтисквачката няма как да се получи.

В момента си треньор на кадетките. Препоръчваш ли Нутрибулет на децата, които тренираш?

Като треньор сега на малките, им препоръчам и ги карам да пият фрешове, за да могат те също да си свалят килограмите и да се чувстват по-добре. Храненето не е важно само за спортуващи хора, а за всеки нормален човек, който обича себе си и иска по някакъв начин да се грижи за себе си, Нутрибулет може да му влезе в употреба.

Как би описала Нутрибулет?

Бързо, лесно и удобно и спестява време.

На кой би препоръчала Нутрибулет?

Нутрибулет бих го препоръчана на абсолютно всички. На домакини, на спортисти, на възрастни хора. На абсолютно всички, които може да си го позволи е страхотно да го има, защото уреда може да му свърши много неща.

Желаеш ли да кажеш нещо на нашата публика за идващите празници?

Пожелавам на всички да са живи и здрави.  И само хубави моменти. И приятно прекарване на празниците. Прекарване или изкарване. (Смее се) зависи кой ще се прекара … (смее се) Весели празници на всички!  

Зарадвай близките си за празниците - подари лимитираната серия на Нутрибулет!

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти