Коя една от най-бързите съставки за подмладяване и разкрасяване на кожата

Платена публикация

Bioline
Снимка: Bioline

Екстрактът от охлюви е изключителна съставка за добрия и поддържан вид на кожата ни. Неслучайно става все по-предпочитана от дамите по целия свят, които търсят бързи видими резултати за разкрасяване на кожата и заличаване на несъвършенствата. Определят действието му като "чудодейно". Това е така, защото екстрактът от охлюви е богат на колаген, еластин, алантоин, витамин А, Ц и Е. Веднага задейства регенерацията и не след дълго, кожата ни е с многократно по-свеж вид. Също така има чудесни хидратиращи и дълбоко подхранващи свойства. Повече информация, ще намерите ТУК.

Така че, ако търсите осезаемо подмладяващо действие, много правилен ход е да изберете продукт свисока концентрация с екстракт от охлюви. Точно такъв е регенериращият серум LeReel. Разработен с помощта на учени от БАН, серумът прониква в дълбоките слоеве на кожата, регенерира и ревитализира. Само след 14 дни ежедневна употреба, кожата е видимо по-стегната, млада и жизнена! Да, толкова бързи резултати дава. Всичко за ефектите от употребата на този изключителен серум, можете да видите ТУК

Ето няколко приложения, за да добиете представа, колко уникални качества има Серум с екстракт от охлюви LeReel.

Bioline
Снимка: Bioline

Бръчки и преждевременно повяхване на кожата

Неутрализирайки свободните радикали, Серумът с екстракт от охлюви LeReel се грижи кожата ни да бъде сияйна и жизнена. Формулата без аналог въздейства директно срещу всички видове бръчки, като намалява обема и дълбочината им. 

Срещу разширени пори

Ако кожата ви произвежда твърде много себум, това неминуемо води до замърсяване и разширяване на порите. Серумът с екстракт от охлюви LeReel намалява производството на себум. Той няма да промени типа на кожата ви, но ще свие значително порите ви. 

При петна и белези от акне

Серумът с екстракт от охлюви е иновативен и много резултатен подход срещу неравния тен. Има мощното свойство да подсилва клетъчните мембрани и да забързва заздравяващите процеси, като заличава увредените участъци и изравнява горния слой на кожата

При акне

Благодарение на силното си антисептично и антибактериално действие, Серумът с екстракт от охлюви е прекрасно средство, което помага за справяне с упоритото акне. 

Висока концентрация на активната съставка

Екстрактът в серумът LeReel, за разлика от много други на нашия пазар, е в изключително висока концентрация. Високата концентрация на активни съставки спомага моменталното действие на продукта и по-голяма ефективност.

Върни времето назад и подобри бързо състоянието на кожата си! Вземи Регенериращ серум с екстракт от охлюви LeReel сега от ТУК.

Важно е да уточним, че  "сълзите" от охлюв са слузта по него, която се събира механично без да се нараняват самите охлюви. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти