Кои са най-търсените видове спорт в сайта на Betano?

Платена публикация

футбол топка хазарт пари залагане
Снимка: iStock

Футболът е един от най-популярните спортове в света. Той също е един от най-популярните спортове за залагане по редица причини, като най-голям процент от залагащите в букмейкъра Betano Sport правят прогнози с реални средства именно на него. До футбола се нареждат спортове като тенис и баскетбол сред най-търсените видове спортни дисциплини за залагане в Betano. В този материал ще разгледаме защо точно тези три спорта са най-търсени в букмейкъра, който постепенно набира популярност и в България.

Футболът е спорт номер 1 в Betano

Една от причините футболът да е толкова популярен в Бетано е, че е широко разпространен. Това, което прави футбола популярен спорт в повечето страни по света, се дължи на факта, че повечето нации са луди по този спорт и разполагат с няколко отбора на високо ниво. Проучванията показват също, че футболните фенове са по-склонни да залагат на спортни залози, отколкото феновете на всеки друг спорт! Затова и в Betano голям брой от залозите са на този спорт. След като футболът има огромна популярност, вие няма да имате проблеми с намирането на залозите за предстоящи срещи и турнири. Букмейкърът ще ви предложи редица пазари на футбол, като има специални маркети с атрактивни коефициенти и това привлича залагащите в интернет.

Има три ключови фактора за популярността на футболните залагания в Бетано и всички те започват с думата „На живо“. Няма значение за какъв спорт става въпрос, действието на живо прави залаганията много по-привлекателни. Мачовете на живо от много различни лиги се показват по целия свят. Хората са луди по това да наблюдават отбори като Барселона, Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед, Ювентус и т.н. За много по-малки и неизвестни лиги също имате възможност да правите залагания на живо. Betano пък предлага на своите клиенти и услуга за пряко предаване на живо, като може да влезете във вашия акаунт и да гледате футболен мач на живо.

Betano
Снимка: Betano

Футболът включва много големи и популярни турнири като Шампионска лига, Лига Европа, Висша лига, Ла Лига, Серия А и т.н. В тези състезания играят най-добрите отбори в света и куп футболни звезди. Голяма част от феновете на футбола всеки уикенд опитват да направят печеливши колонки или сингъл залози в Бетано. Няма как при такава известност на този спорт да няма толкова много залози на него. Какво остава, когато стартира Световното първенство по футбол или Европейското първенство – тогава във всеки букмейкър това е събитие номер 1 за залагане и няма значение дали се провеждат зрелищни тенис мачове или баскетболни срещи.

Интересът към баскетбола и тениса в Бетано също е голям

Баскетбол и тенис са другите най-популярни спортни дисциплини за залагане в Betano. Баскетболът също е страшно развит спорт в цял свят и има огромен брой фенове. В Америка най-силната лига в света NBA привлича много от феновете на спортните залагания. Освен това има големи турнири като Евролига и Шампионска лига на Стария континент, както и първенствата на всяка държава, така че феновете на баскетбола също се интересуват от залози и пускат своите прогнози в букмейкърите. В Бетано вие ще намерите голям брой баскетболни лиги за залагане и пазари към тях, така че определено имате сериозен избор в залозите на този спорт.

При тениса има куп световни звезди като Рафаел Надал, Новак Джокович, Роджър Федерер, Александър Зверев и т.н., като само тяхното участие в турнир е достатъчно, за да заложите на този спорт. Някои от най-големите спортни събития са турнири по тенис като Уимбълдън, Откритото първенство на САЩ, Ролан Гарос и Откритото първенство на Австралия. Тенисът е известен в почти всяка една държава и няма как в онлайн букмейкърите също да не се радва на добра популярност, като определено е в топ 3 на най-търсените видове спорт в сайта на Betano.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти